Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Gasthof Hauslwirt

Top Faciliteter
Morgenmad
Inklusiv
WIFI
Restaurant
Bar
Parkering
Top Faciliteter
Morgenmad
Inklusiv
WIFI
Restaurant
Bar
Parkering

Velkommen til Hotel Gasthof Hauslwirt

Besøg Hotel Gasthof Hauslwirt i østrigske Salzburgerland. Her får I flot natur, aktiviteter i frisk luft og et skønt hotel med masser af charme! I bliver mødt af en gæstfri, dansktalende vært, der vil gøre sit for, at I får en skøn ferie, om det er for en overnatning, et weekendophold eller en længere ferie. Mulighederne er mange, og der der noget for enhver smag og pengepung. Læs mere
Læs mere
Luk
Faciliteter
WIFI
Pension
Morgenmad
Inklusiv
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Generelt
Sporg
Tysk, Engelsk
Parkering
Nærmeste by
Golling

Hotel Gasthof Hauslwirt i Østrig

Hotel i østrigsk stil

Hotel i østrigsk stil

Et hyggeligt hotel i Golling i østrigsk stil, der har historie helt tilbage til året 1350, hvor det fungerede som kvægvogterhus. I dag fungerer det som hotel, hvor den dansktalende vært, med al sin østrigske gæstfrihed byder sine gæster velkomne. Køkkenet har er godt ry, og tilbyder noget til enhver smag og enhver pung. Hver morgen dækkes der op med en generøs morgenmadsbuffet.  Der er mulighed for at komme til at bo i hovedbygningen eller i annekset ca. 55 m2 derfra.

Udflugtsmål i Salzburg

Udflugtsmål i Salzburg

Stedet er rigtig godt som udgangspunkt for de mange spændende udflugtsmål i nærheden. Salzburg ligger blot få kilometer derfra, ligesom både ørneborgen og isgrotterne. Salzburg er en utroligt smuk by med en flod, som flyder igennem byen. Der er smuk natur og smukke bygninger, som er med til at skabe en helt speciel stemning i byen. Det kan anbefales at besøge Salzburg og opleve den skønne by.