Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Holiday Polynesia

Top Faciliteter
All Inclusive
Inklusiv
Udendørs pool
Vandrutsjebaner
Separat børnepool
Strand
Sand
WIFI
Mod gebyr på hele hotellet
Top Faciliteter
All Inclusive
Inklusiv
Udendørs pool
Vandrutsjebaner
Separat børnepool
Strand
Sand
WIFI
Mod gebyr på hele hotellet

Vandland, utallige af sjove aktiviteter og underholdning

Velkommen til Holiday Polynesia, som er et af de flotte 4 hoteller i Holiday World koncernen - smukt beliggende på Costa del Sol. Hotellet genskaber miljøet af de polynesiske Øer Bora Bora, Samoa og påske øerne. Værelserne er velindrettede og rummelige med balkon, aircondition samt køkkenniche. Læs mere
Læs mere
Luk
Faciliteter
Safe boks leje
Cykel udlejning
Spillehal
Billard/pool
Udflugtsprogram
Bowling
Indendørs legeplads
Legeplads
WIFI
Mod gebyr på hele hotellet
Pension
All Inclusive
Inklusiv
Bar/Restaurant
Pool bar
Restaurant
Bar
Snack bar
Spa & Wellness
Jacuzzi
Massage
Thermal Spa
Tyrkisk bad
Generelt
Nærmeste by
Benalmadena
Handicap faciliteter
Sauna
Parkering
Gratis
Nærmeste lufthavn
Malaga, 1.4 km
Underholdning
Diskotek
Mini klub
Underholdning
Sports aktiviteter
Tennis
Pool
Baby pool
Separat børnepool
Vandrutsjebaner
Udendørs pool
Vandland
Sol badnings område
Indendørs pool
Liggestole ved pool
Strand
Strand
Sand
Omgivelser
Tog station
1.5 km
Bus station
200 m
Butikker
Mini marked
Frisør
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Fitness
Vand aerobics

Praktisk information

OBS: Vandland er åben fra slut april til slut oktober.

Velkommen til Holiday Polynesia

Om Holiday Polynesia

Om Holiday Polynesia

Dette familievenlige hotel med fine ferielejligheder sikrer med sine mange aktiviteter, faciliteter samt beliggenhed, at I næppe kommer til at kede jer. Holiday Polynesia er et stort feriekompleks placeret kun 5 minutters gang fra stranden i Benalmádena på Costa del Sol, så I kan glæde jer til at tilbringe en masse tid med mulighed for en forfriskende dukkert i Middelhavet. Jeres kommende familieferie kan bestilles direkte her på vores website, eller I kan kontakte vores rejserådgivere på tlf. 7015 4141 for hjælp med booking eller for gode råd og tips.

Indbydende poolkompleks

Indbydende poolkompleks

Holiday Polynesia er med sit poolområde et paradis for familiens vandhunde. Der er et stort børneområde for de små, hvor der kan leges i vandet i trygge rammer. Her er der blandt andet et skib med en lille rutsjebane til, elefanter der sprøjter med vand og små vandrutsjebaner i mellem klippeformationer at suse ned ad. Der kan slappes helt af på de omkringliggende solvogne, hvor I kan nyde varmen og ferieroen. Der er sågar liggestole i et boblebad med udsigt til havet, hvor I for alvor kan trænge langt væk fra hverdagens travlheder.

Aktiviteter for store og små

Aktiviteter for store og små

Holiday Polynesia tilbyder et væld af sjove aktiviteter at give sig i kast med. I kan tage et slag tennis, spille fodbold eller more jer i spillerummet. Hele familien vil elske en omgang bowling eller minigolf, og hvis I gerne vil udforske området på en mere aktiv måde, kan I passende leje cykler på feriestedet og komme vidt omkring. Ønsker I at holde træningen vedlige på ferien, kan I også benytte jer af træningscenteret, hvor der er en række velholdte maskiner. Der er ligeledes en legeplads for de små, hvor de kan have det sjovt med jævnaldrende.

Flere faciliteter på Holiday Polynesia

Flere faciliteter på Holiday Polynesia

Der mangler intet på Holiday Polynesia! Der er både en frisør, hvis I trænger til at blive nyklippet på ferien, en lille kiosk samt en souvenirbutik. Når sulten melder sig, er der en god buffetrestaurant på stedet, hvor I kan vælge mellem det store udvalg. Efterfølgende kan I gå i baren for at runde aftenen hyggeligt af med en lille drink eller noget varmt at drikke. Til de festlige aftener er der aftenunderholdning på feriekompleksets natklub, som nok skal bidrage til, at I får en sjov og hyggelig aften.

All Inclusive

All Inclusive

 Opholdet på Holiday Polynesia inkluderer All Inclusive, som består af morgenmad, frokost og aftensmad samt snacks og drikkevarer. All inclusive måltiderne indtages i buffetrestauranten, men ved 7 nætters ophold, inkluderer 2x aftensmad i en af de andre restauranter (mod bestilling i receptionen). Vandlandet som tilhører alle fire hoteller, er åbent fra april til oktober og tilbyder en masse vandsjov med forskellige temaer, såsom Tresure Island, The Jungle og The Lost World, flere rutsjebaner og poolbar.