Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel das Gastein

Top Faciliteter
Halvpension
WIFI
Gratis på hele hotellet
Restaurant
Legeplads
Bar
Massage
Mod betaling
Top Faciliteter
Halvpension
WIFI
Gratis på hele hotellet
Restaurant
Legeplads
Bar
Massage
Mod betaling

Familieferie på det hyggelige Hotel Das Gastein

Hotel Das Gastein er et hyggeligt traditionelt hotel, der ligger i de skønneste grønne områder og samtidig tæt på centrum af byen. Hotellet har gode faciliteter for børn og der er både legerum og legeplads. Hotel Das Gastein er et godt bud på hotellet for familien eller paret, der gerne vil have en aktiv ferie og bruge bjergene, men også have mulighed for bare at slappe af og slentre gennem byen. Læs mere
Læs mere
Luk
Faciliteter
Indendørs legeplads
WIFI
Gratis på hele hotellet
Billard/pool
Mod gebyr
Legeplads
Pension
Halvpension
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Spa & Wellness
Massage
Mod betaling
Generelt
Nærmeste by
Bad Hofgastein
Sauna
Sommer kort m. div rabatter og entreer
Inkl.
Sporg
Engelsk, Tysk
Parkering
Nærmeste lufthavn
Salzburg
Pool
Sol badnings område
Sportsfaciliteter
Bordtennis

Velkommen til Hotel Das Gastein

Mere om Hotel Das Gastein

Mere om Hotel Das Gastein

Ligegyldigt hvilken vej man kigger, så er det grønne frodige bjergsider og områder, man ser. Hotel Das Gastein har en god udendørs legeplads til ungerne og grønne områder. Hotellet har en lille spa- og wellnessafdeling, og er man til mere seriøs wellness og termal-bad, så skal man unde sig selv en tur i "Alpentherme". Læs mere herom længere nede.

Halvpension

Halvpension

Med i prisen er halvpension, som inkluderer morgenmad og aftensmad. Hotellets restaurant danner rammerne om såvel morgenbuffet og aftenmenuen. Morgenmadsbuffeten består af friskbagt brød, div. pålæg og marmelader, æg og grønt, lidt til den søde tand samt juice, te, kaffe og kakao. Aftenmenuen består af en 3-retters menu og en frisk salatbuffet.

Sommer i Bad Hofgastein

Sommer i Bad Hofgastein

Om sommeren er der en meget lang række aktiviteter at kaste sig over i Bad Hofgastein. Bjergene lokker med alverdens sjove, spændende, udfordrende eller mere rolige aktiviteter. Vandring, cykling, paraglidning, store børneområder, leg og aktiviteter. Man kan også bare tage en rolig vandretur og slå sig ned i solen ved en af hytterne og mæske sig med hjemmelavede mejeriprodukter og friskbagt bondebrød.

Alpentherme Gastein - termalbadet.

Alpentherme Gastein - termalbadet.

Noget af det byen Bad Hofgastein er kendt for, er det store termal-badeland "Alpentherme". Sæt god tid af, for tilbuddene  er mange og gode! Her er tilbud til dig der vil have ro og afslapning, dig der vil svømme langt, dig der vil rutsje med ungerne i vandrutsjebanerne, dig der vil drikke kaffe i solen mens ungerne bader, dig der vil gå i sauna, dampbad, lave fitness, få massage  eller lade kroppen varmes op af det naturligt opvarmede termal-vand. 

Priserne er fordelt på mange kombinationsmuligheder. Pris for 1 voksen er ca. 20 € for en hel dag eller 17 € for 4 timer. For mere information, spørg på hotellet!