Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Intercity Rostock (SCANDLINES)

Top Faciliteter
WIFI
Gratis på hele hotellet
Restaurant
Bar
Supermarked
700 m
Top Faciliteter
WIFI
Gratis på hele hotellet
Restaurant
Bar
Supermarked
700 m

Velkommen til Hotel Intercity Rostock

Når I kører af færgen i Rostock tager det kun 15-20 min at køre til Hotel Intercity Rostock, som ligger lige ved siden af byens hovedbanegård. Her får I et godt, centralt og populært 4-stjernet hotel for pengene. Hotel IC Roststock er et fint udgangspunkt hvad enten det gælder en hyggelig lille byferie tæt på Danmark eller en overnatning på vejen hjem fra ferien sydpå, hvor I bare gerne vil være sikre på at nå færgen. Der er gode parkeringsforhold ved hotellet med intet mindre end 50 p-pladser (kan ikke forudsbestilles), men det er desværre betalings-parkering, hvor I skal regne med at det koster ca. EUR 14/nat for parkering (købes på stedet i p-automat, som også tager kreditkort). Læs mere
Læs mere
Luk
Faciliteter
WIFI
Gratis på hele hotellet
Bar/Restaurant
Bar
Restaurant
Generelt
Nærmeste by
Rostock
Antal værelser
Antal: 174
Omgivelser
Tog station
Rostock Hauptbahnhof
Butikker
Supermarked
700 m

Intercity Hotel Rostock - dit centrale byhotel i havnebyen Rostock

Gratis Bybus-billet

Gratis Bybus-billet

Når I bor på Hotel IC Hotel Rostock gennem Friferie.dk følger der et "FreeCityTicket"-kort med, som giver jer gratis adgang til Rostocks lokal-busser og udvalgte mini-færgeruter i byen. Selvom hotellet ligger nærmest i gå-afstand til den gamle bymidte (1,5 km), er det rart, at kunne hoppe på en bus, hvis benene er blevet trætte efter en måske lang dag med sightseeing i Rostock, Kortet udleveres på stedet.

Uden mad og drikke...

Uden mad og drikke...

Selvom der er masser af muligheder for at gå ud at spise i Rostock, er det også meget behageligt bare at spise "hjemme" på hotellet en aften - og det er der bestemt mulighed for på Hotel Intercity Rostock. Hotellets bar og restaurant ligger lige til venstre for receptionen, hvor I tjekker ind. Det er også her, at I spiser den inkluderede morgenmad, hvilket plejer at være rigtig god. Et lille fif er at stå ekstra tidligt op, for der kan godt opstå kødannelser ved buffeten, hvis alle hotellets gæster ønsker morgenmad på samme tid.