Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Hotel Salzburger Hof Leogang

Top Faciliteter
Halvpension
Inklusiv
Udendørs pool
Opvarmet
WIFI
Restaurant
Legeplads
Bar

Velkommen til Salzburger Hof Leogang

Hotel Salzburger Hof Leogang - en sand fryd for jer, som vil bo direkte ved foden af bjerget og en af verdens bedst kendte downhill mountainbike ruter. Hotellet er med pool, spa og lækker mad. En overdådig gæstfrihed i storslået natur med lækkert og smukt design. Salzburger Hof Leogang ligger ideelt direkte på den centrale lift Asitz. Der er 2 wellness-centre på hotellet med opvarmet udendørspool og indendørs whirlpool. Den ene er kun for voksne. Restauranten disker op med egnslækkerier morgen som aften, eftermiddags snack eller en aftendrink nydes i den hyggelige bar. Velkommen til en verden af velvære og fedt vandre- og cykelterræn! Læs mere
Læs mere
Luk
Faciliteter
Vaskeri
Legeplads
Strygejern
WIFI
Pension
Halvpension
Inklusiv
Bar/Restaurant
Bar
Restaurant
Generelt
Parkering
Sporg
Engelsk, Tysk
Sauna
Pool
Udendørs pool
Opvarmet

Hotelværelser - Hotel Salzburger Hof Leogang

Læs mere om Hotel Salzburger Hof Leogang

Inklusive Halvpension Plus

Inklusive Halvpension Plus

Med i prisen er "Halvpension Plus" hvilket indebærer en dejlig stor morgenmadsbuffet som kan nydes mellem 7:30 og 10:00

Fra 14:00 til 17:00 kan du nyde snacks, frugtkurv, te- og saftbar, kaffe, kage og is.

Til middagen kan I glæde jer til en super 5-retters menu med valgmuligheder, samt salatbuffet og ost.

Sommeraktiviteter

Sommeraktiviteter

Man kan leje cykler og prøve sig af i mountainbiketerræn i høj klasse. Det kan helt bestemt betale sig at bruge krafterne på at komme op ad bjergene, fordi udsigten deroppe fra er ubeskrivelig. Hvis man bedre kan lide at køre nedad, er der et af verdens mest kendte downhill baner ved skisportsstedet, Leogang-Saalbach-Hinterglemm. Man kan spille golf på den nærliggende golfbane. Der tilbydes en rabat på greenfee til gæster på hotellet. Derudover, er der en stor klatrevæg, hvor man kan udfordre sig selv.

Spa og wellness

Spa og wellness

Den unikke spa på 5 sal på Salzburger Hof har gulv til loft-vinduer med panoramaudsigt ud over bjergene. Der er sauna, dampbad, spabad og afslapningsrum. Der findes desuden en opvarmet udendørs pool med udsigt ud over bjergene. Fra poolen kan man ligeledes nyde den ekstraordinære udsigt, imens man nyder det dejlige vand. Man kan også ligge i liggestolene og nyde solen eller søge skygge under parasollerne. Hotellet har også fitnesslokaler, hvor man kan få trænet.

Hotel og restaurant

Hotel og restaurant

På hotellet bor man på flotte, nye værelser i et hotel der er ligeså. Badeværelserne er rummelige og har alt det man skal bruge. Hele hotellet er moderne og meget behageligt at være på . Samtidig er det familiedrevne hotel også et behageligt sted at være på grund af den fremragende service der bliver ydet på stedet.

Om morgenen serveres der en overdådig morgenmadsbuffet med et stort udvalg af økologiske produkter fra lokalområdet. Restauranten tilbyder egnsretter og internationale specialiteter og serverer generelt mad af en høj standard. Man kan også nyde lokale, såvel som internationale vine med maden.