Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Imperial Park

Top Faciliteter
Udendørs pool
Separat børnepool
Top Faciliteter
Udendørs pool
Separat børnepool

Velkommen til Hotel Imperial Park

I får gode muligheder for at opleve den skønne Costa Blanca kyst med dens indbydende badevand og finkornet sandstrande fra Hotel Imperial Park. Hotellet er perfekt til familier, der vil bo i rolige omgivelser, men samtidig have gode bademuligheder og central placering i forhold til indkøb, shopping og restaurantbesøg. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Liggestole ved pool
Baby pool
Udendørs pool
Indendørs pool
Separat børnepool
Sol badnings område
Sportsfaciliteter
Fitness

Hotel Imperial Park i Spanien

All Inklusive

All Inklusive

Når I vælger en ferie på Hotel imperial Park er prisen inkl. All inklusive. Her på hotellet inkluderes derfor:

Morgenmad, frokost og middagsbuffet, til frokost og middag er drikkevarer som mineralvand, vin, sodavand, ølinklusiv. Fra om formiddagen kl. 11.00 til sen aften 24.00 er alkoholiske eller alkoholdsfri drinks, kaffe og te tilgængelige. Fra kl. 11.00-13.00, 15.30-19.30 og 22.00-24.00 er der snacks og is. All-inclusive slutter kl. 12.00 på udtjekningsdagen.

Om Hotel Imperial Park

Om Hotel Imperial Park

Det dejlige Hotel Imperial Park ligger cirka 3 km fra den skønne sandstrand i Calpe på den smukke Costa Blanca kyst i Spanien. Hotellet ligger i et kuperet, men fantastisk terræn med en storslået udsigt over området fra poolen. Hotel Imperial Park er et dejligt feriested for familien, som byder på en masse spændende muligheder for store og små. Ønsker I flere informationer om Costa Blanca og Hotel Imperial Park kan vi kontaktes ganske uforpligtende på telefon 70 15 41 41. 


Hotel med pool og tæt på strand

Hotel med pool og tæt på strand

Poolområdet er indrettet til familier og har, hvad der forventes af vandglade sjæle. Her er børnepool, vandfald og ikke mindst den populære vandrutsjebane. Der er som nævnt cirka 3 km til stranden, men I kan lade bilen stå ved hotellet og tage strandbussen, som kører dagen lang. I ankommer til en skøn sandstrand med udsigt til et indbydende azurblåt hav.

Der er indkøbsmuligheder i Calpe, og feriestedet har sin egen restaurant, men ønsker I et større udvalg af restauranter, er der nok at vælge imellem på strandpromenaden i Calpe, hvor vi også varmt kan anbefale en aftentur langs vandet.

Information om området

Information om området

Costa Blanca, der er en 200 km lang kyststrækning i provinsen Alicante i Spanien, er et af Europas mest besøgte turiststeder. Det smukke Middelhav og skønne klima tiltrækker mange, og der er gode muligheder for både shopping, sjove oplevelser og selvfølgelig massevis af sol og strand.