Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Velkommen til Mozart i hjertet af Bad Gastein

Mozart er et traditionelt østrigsk hotel i hjertet af Bad Gastein. Men en god beliggenhed, gode børnerabatter og mange værelser er det et godt valg for nogle dage i de skønne omgivelser. Både golfbaner, eventyrlige oplevelser i bjergene og badesøer er lige uden for døren. Prisen er inklusive halvpension og Gastein sommerkort der giver adgang til en lang række aktiviteter. Læs mere
Læs mere
Luk

Hotelværelser - Mozart

Hotel Mozart i Østrig

Mozart

Mozart

Mozart er et traditionelt østrigsk hotel i hjertet af Bad Gastein. Men en god beliggenhed, gode børnerabatter og mange værelser er det et godt valg for nogle dage i de skønne omgivelser. Både golfbaner, eventyrlige oplevelser i bjergene og badesøer er lige uden for døren.

Prisen er inklusive halvpension og Gastein sommerkort der giver adgang til en lang række aktiviteter.

Området

Området

Hotellet ligger i et stort skiområde, fyldt med bjerge. Det idylliske område er mindst lige så smukt om sommeren. Her kommer de frodige, grønne farver frem sammen med varmen. Der er mulighed for at leje cykler og udforske bjergene og deres utrolige udsigter eller vandre i bjergene. Spørg evt. i receptionen, så vil de hellere end gerne hjælpe jer med at få oplevet og prøvet alle de ting i skulle have lyst til.