Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

MS Maestranza

Top Faciliteter
Morgenmad
WIFI
Gratis på hele hotellet
Strand
Sand, 100 m
Restaurant
Bar
Jacuzzi
Top Faciliteter
Morgenmad
WIFI
Gratis på hele hotellet
Strand
Sand, 100 m
Restaurant
Bar
Jacuzzi

MS Maestranza - Nyd udsigten fra hjertet af Málaga i din egen jacuzzi.

Udover at ligge blot 100m fra stranden, ligger MS Maestranza også midt i Málagas centrum. Med sin tagterrasse og jacuzzi med panorama-udsigt, kan man ikke gå helt galt i byen med MS Maestranza. Ved siden af MS Maestranza ligger tyrefægte arenaen og de hyggelige Alameda Gardens. Den historiske bydel og Picasso museet ligger 10 minutters gang fra Hotellet. Derudover, ligger Alcazaba slottet og Gibralfaro slottet også i nærheden, så kulturelt set er der ikke noget der mangler. Man kan nyde Málagas delikate tapas og shoppingmuligheder. Læs mere
Læs mere
Luk
Faciliteter
Cykel udlejning
Vaskeri
WIFI
Gratis på hele hotellet
Tørretumbler
Pension
Morgenmad
Bar/Restaurant
Snack bar
Bar
Restaurant
Spa & Wellness
Jacuzzi
Tyrkisk bad
Massage
Generelt
Sauna
Sporg
Engelsk, Spansk, Fransk
Nærmeste lufthavn
Malaga, 8.6 km
Nærmeste by
Malaga
Handicap faciliteter
Parkering
Mod gebyr
Pool
Sol badnings område
Strand
Strand
Sand, 100 m
Butikker
Frisør
Sportsfaciliteter
Fitness

MS Maestranza - Lækkert hotel i hjertet af Málaga

MS Maestranza - Hotel og restaurant

MS Maestranza - Hotel og restaurant

MS Maestranza ligger i hjertet af Málaga, med blot 100m til stranden. MS Maestranza byder på massere af god service. Man kan nyde udsigten af Málaga fra sin egen jacuzzi med en panoramaudsigt eller spise sin middag på tagterrassen med solnedgangen der maler Málaga i en flot orange nuance. Restauranten byder på en udsøgt á la carte menu, og man kan bestille champagne eller fra husets vinliste i baren. Man kan bestille morgenmad til værelset, hvis man ønsker at spise på sit værelse. Til yderligere afslapning kan man benytte sig af dampbadene eller diverse massager eller spa lounge. 

Nyd solen på stranden

Nyd solen på stranden

Hvis man gerne vil ud og få noget sol på kroppen og sand mellem tæerne, kan man gå de blot 100m ned til stranden og ligge. Ved stranden ligger en promenade med masser af muligheder for forfriskende læskedrikke eller lækker frokost. 

Málaga og omegn

Málaga og omegn

Ved siden af MS Maestranza ligger tyrefægte arenaen og de hyggelige Alameda Gardens. Den historiske bydel og Picasso museet ligger 10 minutters gang fra Hotellet. Derudover, ligger Alcazaba slottet og Gibralfaro slottet også i nærheden, så kulturelt set er der ikke noget der mangler. Man kan nyde Málagas delikate tapas og shoppingmuligheder.