Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Oasis Park Splash

Top Faciliteter
Vandrutsjebaner
Rør rutsjebane, Børne rutsjebane, Familie rutsjebane
Top Faciliteter
Vandrutsjebaner
Rør rutsjebane, Børne rutsjebane, Familie rutsjebane

Hotel med mange muligheder

Hotel Oasis Park Splash er beliggende i den skønne catalanske ferieby Calella, langs den populære Costa Brava kyst. Det skønne hotel råder over 2 poolområder, og et vandland med sjove rutsjebaner med bar og solterrasser. Derudover tilbyder hotellet store værelser med aircondition, TV, safeboks og balkon med panoramaudsigt over Middelhavet og de betagende bjerglandskaber. Opholdet på hotellet er med All Inclusive, hvor alt mad og drikke fra hotellets skønne restaurant og barer er inkluderet. Hotellet befinder sig i et skønt område nær Calellas pragtfulde sandstrande og byens centrum, som byder på butikker, restauranter, caféer, barer og god stemning. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Vandrutsjebaner
Rør rutsjebane, Børne rutsjebane, Familie rutsjebane

Hotelværelser - Hotel Oasis Park Splash

Velkommen til Hotel Oasis Park Splash

All Inclusive på Hotel Oasis Park Splash

All Inclusive på Hotel Oasis Park Splash

Nyd ferien og koble helt fra I skal ikke engang tænke på at ahve pungen frem når i skal have slukket tørsten ikke stillet sulten - på  Hotel Oasis Park Splash er der nemlig All inklusive. Morgenmad, frokost og middag serveres i buffetstil - snacks og is serveres fra poolbaren mellem kl. 12.00-19.00. Varme drikke som te ogkaffe samt kage kan hentes fra restauranten mellem kl. 16.30 og 17.30. Lokale drikkevarer er tilgængeligt frem til kl. 23.00

Dejligt poolområde, wellness og pragtfuld strand

Dejligt poolområde, wellness og pragtfuld strand

På hotellet finder I de bedste poolfaciliteter, som både børn og voksne kan nyde godt af. Poolområdet består af to udendørs pools samt et vandland for børn med rutsjebaner, hvor børnene kan bruge mange timers leg og vandplaskeri. Omkring poolområdet er der liggestole, parasoller og en poolbar, hvor de voksne kan nyde de solrige timer og den skønne atmosfære med en kold drink fra baren. Ikke nok med det har hotellet desuden et wellnessområde med sauna og udendørs spabad.

Blot 450 m fra hotellet finder I den dejligste strand langs Calella kysten. Denne strand er særdeles familievenlig med sikkerhedsforanstaltninger, lavt vand og gode faciliteter. Der er både brusenicher, en skøn strandpromenade, strandbarer og baner til strandfodbold og volleyball.

Skøn restaurant og bar på hotellet

Skøn restaurant og bar på hotellet

På Hotel Oasis Park kan I besøge hotellets egen restaurant, som serverer velsmagende middelshavsretter såvel som internationaler favoritter. Derudover råder hotellet over en bar med et stort indendørsområde og en dejlig udendørsterrasse, hvor I kan nyde øl, drinks, vin og forfriskende drikkevarer i de solrige dagstimer og under de lune afteners stjernehimmel.

I det nærliggende område finder I mange hyggelige og charmerende spanske landsbyer, som byder på lækre og autentiske madoplevelser og drikkevarer hos lokale restauranter og caféer. Derudover er strandkysten fyldt med gode restauranter, barer og caféer, som kan nydes både dag og aften.


Gode indkøbsmuligheder og shopping

Gode indkøbsmuligheder og shopping

Calella er en hyggelig by med en lang gågade, hvor I finder mange spændende og autentiske gave- og specialbutikker såvel som modebutikker. Ikke mere end en halv time væk fra byen ligger det store outlet, som forhandler kendte mærkevarer, såsom Diesel, Nike, Lacoste og Michael Kors. 

Kort om området

Kort om området

Calella-området er fyldt med gode muligheder for udflugter, afslapning og aktiviteter. Du kan f.eks. begive dig ud i vandsportsaktiviteter på den dejlig Costa Brava-kyst eller besøge de charmerende nærliggende byer. Derudover byder området på skøn natur og dejlige omgivelser, heriblandt parker og botaniske haver. Ikke langt fra byen finder I sjove forlystelsesparker, natur- og dyrelivsområder og andre beundringsværdige attraktioner. I den sydlige del af Costa Brava-kysten ligger den populære storby Barcelona, som er perfekt til en dagstur.