Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Palamos

Top Faciliteter
Udendørs pool
Klorvand
Top Faciliteter
Udendørs pool
Klorvand

Velkommen til Hotel Palamos

Hotel Palamos ligger i feriebyen af samme navn. Både lejlighederne og selve feriestedet er total renoveret. Gæsterne kan glæde sig til lækker spa afdeling med jacuzzi, tyrkisk bad og sauna (mod betaling). Feriestedet ligger 150 m fra en dejlige sandstrand og kun 200 m til indkøbsmuligheder. Der er ca. 400 m til centrum af Palamós, hvor der er en hyggelig havn og en gammel bymidte med snævre stejle gader og stræder. På feriestedet er der et dejligt poolområde med børnepool. Et godt valg for dem, som gerne vil kombinere strand med byliv. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Liggestole ved pool
Udendørs pool
Klorvand
Sportsfaciliteter
Fitness
Mod gebyr

Hotel Palamos i Spanien

Hotel Palamos

Hotel Palamos

Hotel Palamos ligger i feriebyen af samme navn. Både lejlighederne og selve feriestedet er total renoveret. På værelserne er der aircondition og fladskærms-tv med satellitkanaler.  Værelserne er rummelige og i dejlige, lyse farver. Hotellet er vurderet højt af tidligere gæster og har kvalitetsfaciliteter. En lækker udendørs pool og jacuzzi er blot nogle af de faciliteter man kan benytte på dette vidunderlige hotel.

Badefaciliteter

Badefaciliteter

Gæsterne kan glæde sig til lækker spa afdeling med jacuzzi, tyrkisk bad og sauna (mod betaling). Feriestedet ligger 150 m fra en dejlige sandstrand og kun 200 m til indkøbsmuligheder. Der er en dejlig udendørs pool, hvor man kan køle af og så nyde den spanske sol.

Området

Området

Der er ca. 400 m til centrum af Palamós, hvor der er en hyggelig havn og en gammel bymidte med snævre stejle gader og stræder. Palamós ligger i en overskuelig afstand fra Barcelona, som bestemt er et besøg værd. Så en dagstur til denne smukke by kan varmt anbefales.