Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Top faciliteter
Morgenmad
WIFI
Gratis i visse dele af hotellet
Strand
Sand, 2.5 km
Restaurant
Safe boks leje
Bar
100 m
Top faciliteter
Morgenmad
WIFI
Gratis i visse dele af hotellet
Strand
Sand, 2.5 km
Restaurant
Safe boks leje
Bar
100 m

Velkommen til Hotel Ramblas

Velkommen til hjertet af Barcelona. Hotel Ramblas er perfekt til storbyferien i Barcelona. Her får I en central placering og derfor let adgang til byens mange spændende seværdigheder. Hotellet tilbyder mange forskellige værelser, hvor hele familien såvel som par kan bo i dejlige omgivelser. Hotel Ramblas er ideel til en skøn ferie i den spanske storby. Læs mere
Læs mere
Luk
Faciliteter
Cykel udlejning
Safe boks leje
WIFI
Gratis i visse dele af hotellet
Penge automat
300 m
Pension
Morgenmad
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
100 m
Generelt
Nærmeste lufthavn
Barcelona, 12 km, Afstand, 12 km
Nærmeste by
Barcelona, Afstand
Metro station
150 m
Parkering
I fælles parkerings område
Strand
Strand
Sand, 2.5 km

Hotel Ramblas i Barcelonaområdet

Central placering

Central placering

Hotel Ramblas ligger som navnet antyder på Barcelona’s nok mest berømte gågade Rambla’en. Gågaden ligger i hjertet af Barcelona og strækker sig fra havnen til Placa de Catalunya. Med Hotel Ramblas får I derfor en central placering i Barcelona, hvorfor det er let at komme rundt omkring i storbyen. Dertil er det let at komme ned til byens berømte strand. Hotellet har ydermere den fordel, at lufthavnsbussen stopper ganske tæt på hotellet.

Faciliteter og værelser

Faciliteter og værelser

Hotel Ramblas har et bredt udvalg af forskellige typer værelser. Her er alt fra  single- til dobbeltværelser, hvor hele familien kan bo sammen. Alle værelserne har eget badeværelse, TV og ikke mindst air-condition i den spanske sommervarme. Desuden har I altid adgang til frit Wi-Fi, så I let kan holde jer opdaterede eller snakke med familien derhjemme. Enkelte værelse er udstyret med balkon eller terrasser, samt køleskab med mere. Derudover har hotellet deres egen restaurant og tilhørende bar, hvor I kan nyde et dejligt aftensmåltid eller en skøn drink inden sengetid. 

Seværdigheder i nærheden

Seværdigheder i nærheden

Barcelona er en spændende storby med mange forskellige muligheder. Med den centrale placering kan I let udforske de mange seværdigheder. I kan for eksempel besøge den berømte kirke La Sagrada Familia, der endnu ikke står færdigbygget. Kirken er tegnet af den berømte kunstner Gaudi, og i park Güell kan I udforske endnu flere af Gaudis mesterværker. Som noget helt specielt har Barcelona en stor sandstrand, hvor I kan nyde en afslappende badedag på stranden midt i storbyferien. I Barcelona finder I et væld af restauranter, med spanske specialiteter. Især de mange tapas-barer er værd at besøge.