Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Romeo

Top Faciliteter
Udendørs pool
Klorvand
Top Faciliteter
Udendørs pool
Klorvand

Velkommen til Hotel Romeo

Hotel Romeo ligger i rolige omgivelser ved den smukke by, Torri Del Benaco, på den østlige side af Gardasøen. Hotellet ligger tæt på en lille lystbådehavn, hvor det er oplagt at gå en tur om aftenen og nyde stemningen og en dejlig is. På hotellet er der en god lille pool og solsenge samt tennisbane til fri afbenyttelse. Alle værelserne har aircondition, så I kan få en god nattesøvn i de varme måneder. Der er halvpension inkluderet i prisen. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Udendørs pool
Klorvand, May - September

Hotelværelser - Hotel Romeo

Hotel Romeo ved Gardasøen

Hotel Romeo

Hotel Romeo

Hotel Romeo ligger i rolige omgivelser ved den smukke by, Torri Del Benaco, på den østlige side af Gardasøen. Hotellet ligger tæt på en lille lystbådehavn, hvor det er oplagt at gå en tur om aftenen og nyde stemningen og en dejlig is. På hotellet er der en god lille pool og solsenge samt tennisbane til fri afbenyttelse. Alle værelserne gar aircondition, så I kan få en god nattesøvn i de varme måneder. Der er halvpension inkluderet i prisen.

Om Gardasøen

Om Gardasøen

Gardasøen er en af Europas største søer, med en smukt og dramatisk beliggenhed omgivet af bjerge. Denne fantastiske placering giver mulighed for en masse forskellige aktiviteter. Man kan eksempelvis mountainbike eller vandre op ad de omkringliggende bjerge. Man kan tage en skøn dagsudflugt med kabinen liften op ad  Monte Baldo og udforske bjerget, og den betagende udsigt til fods på vej ned.  Selve søen er også hjemsted for et utal af windsurfere og andre vandsports aktiviteter. Vi anbefaler også at opleve de hyggelige byer omkring søen fra vandsiden. Det er let at tage en færge til den næste by, eller den anden side af søen. Der er stor forskel på landskabet afhængigt af, hvilken ende af Gardasøen man befinder sig i. Det kan varmt anbefales at opleve både Limone, hvor de dramatiske klippevægge rejser sig højt mod himmelen og Scaligero borgen i Sirmione, hvor bjergene er knap så høje.  En dag  i forlystelsesparken Gardaland eller det store vandland Caneva Aquapark er et must i en af feriedagene.