Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Slægtsgaarden

Velkommen til Slægtsgaarden

Den charmerende velholdte bindingsværksgård Slægtsgaarden ligger på det nordlige Bornholm. Alene navnet er jo som taget ud af den bedste Morten Korch film, og her får I også hygge for alle pengene. På pensionen er der to skønne gårdhaver foruden en fælles opholdsstue samt et lille tekøkken med køleskab. Værelserne er af enkel standard, men har alle eget bad/toilet, TV og internetadgang. Tæt ved pensionen ligger byens populære røgeri, hvor I ikke må gå glip af en friskrøget “Bornholmersild". Læs mere
Læs mere
Luk

Praktisk information

OBS! ØresundsBro-RABAT: Køb din brobillet på forhånd her: https://www.oresundsbron.com/da/cash-ticket - og kør ubesværet over Øresund i de grønne/ubemandede baner (ved nummerplade-genkendelse). (Ekstra Tip: SPAR endnu mere ved at indgå en BroPas-aftale - se samme link)

Hotel Slægtsgaarden på Bornholm

Bil-billet til pakkepris

Bil-billet til pakkepris

Friferie.dk giver jer adgang til Bornholmslinjens særlige pakkepriser, når I vælger at bo på Slægtsgården. Skriv blot at I ønske I ønsker færgen med, når I bestiller, så ringer vi tilbage. Eller ring til os med det samme, så vi kan bestille det hele på en gang, som det passer jer bedst.