Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Suites Albayzin del Mar

Top Faciliteter
Udendørs pool
Klorvand
Top Faciliteter
Udendørs pool
Klorvand

Spændende hotel i Almuñecar ved den spanske kyst, inklusiv morgenmad.

Ud til Costa del Sol i Spanien ligger dette eventyrlige feriested med 4 stjerner. Alle de skønne ferieboliger er indrettet med luksuriøse møbler. På feriestedet er der et luksuriøst poolområde i flotte omgivelser, en udsøgt restaurant, bar, børneklub for familiens yngste medlemmer, spillokale og fitnessrum samt mulighed for at spille billard. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Udendørs pool
Klorvand

Hotelværelser - Hotel Suites Albayzin del Mar

Velkommen til Hotel Suites Albayzin del Mar

Skønt poolområde og nærliggende strand

Skønt poolområde og nærliggende strand

Det luksuriøse Hotel Suites Albayzin del Mar ligger i Isla del Ocio i Almuñecar cirka 1 times kørsel fra Granada mod nord og Málaga mod vest. Hotellet har en imponerende have i en fortryllende arabisk-andalusisk stil med smukke vandfald, buede broer samt spændende grotter, der er forbundet med hotellets poolområde og det store springvand. Albayzin del Mar har store og lyse suiter med 2 eller 3 soveværelser. Suiterne har også en stor opholdsstue med SAT-TV, et fuldt udstyret køkken samt egen terrasse. Mod et lille gebyr kan I bestille en suite med udsigt til den smukke have.  Hotellet har desuden egen restaurant og pub, et fitnesslokale, spillemaskiner samt kreative børneaktiviteter både udenfor og indenfor. Almuñécar har et skønt klima hele året rundt. Om vinteren er her tørt og mildt, mens sommeren er varm og solrig. Selve byen er klassisk andalusisk med skrånende gader, altaner med masser af frodige planter og små solfyldte pladser. Byen har også en smuk strandpromenade med flere restauranter, hvor man kan slå sig ned og nyde vin og tapas, mens lokale og besøgende passerer forbi.

Restaurant og bar på stedet

Restaurant og bar på stedet

Efter en lang feriedag med sol og sjov trænger hele familien til et godt måltid mad. På dette feriested finder I heldigvis en skøn restaurant, hvor I kan få stillet sulten i alverdens udsøgte retter! Desuden er der en hyggelig bar, hvor der serveres spændende cocktails og eksotiske drinks, som I kan glæde jer til at nyde i selskab med dem, I holder allermest af.

Indkøbsmuligheder på hotellet

Indkøbsmuligheder på hotellet

Hvis I foretrækker selv at tilberede jeres måltider, kan I naturligvis også det. Der er et fuldt udstyret køkken i samtlige suiter. Der er mange 
indkøbsmuligheder i området.

Lær området bedre at kende

Lær området bedre at kende

Costa del Sol har længe været et populært turistmål grundet sine skønne strande og mange soltimer. Det er et meget familievenligt feriested, og det er ideelt, både hvis I gerne vil slappe af, og hvis I vil være aktive. Hotel Suites Albayzin del Mar ligger som et godt udgangspunkt for udflugter til historiske byer og monumenter i nærområdet, og generelt er der masser af aktiviteter hele året rundt, så I kommer helt sikkert ikke til at kede jer! Ring til os allerede i dag på 7015 4141, hvis I vil høre mere.