Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Gardasøen

Noget for enhver smag
Mulighed for både by- og badeferie
Historiske byer som Verona og Brescia
Se fx Piazza Duomo i Brescia
Tag på bådtur på Gardasøen
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Hoteller ved Gardasøen

Tag på en dejlig sommerferie til Gardasøens små og smukke byer med vidunderlige udsigter fra den bjergrige natur. Hvad end du vil være aktiv eller holde en afslappende, børnevenlig ferie, kan du finde det ved Gardasøen. Book et ophold på hotel online eller kontakt os telefonisk på 7015 4141. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Gardasøen

På hotel ved Gardasøen

På hotel ved Gardasøen

Ved Gardasøen kan du opleve smukke og stemningsfulde byer med bjergrige områder, der blot venter på at blive opdaget. Endvidere kan man finde flere oplevelsesparker og fine seværdigheder. Hvis du booker et ophold på hotel ved Gardasøen, kan du slippe for hverdagens gøremål med madlavning og rengøring og blot nyde godt af den gode service. Et hotel ved Gardasøen giver dig de helt perfekte rammer for at kunne slappe fuldstændig af.

Byer omkring Gardasøen

Byer omkring Gardasøen

Rundt langs hele Gardasøen ligger der små, charmerende byer. Limone sul Garda er en hyggelig by med en kirke i centrum. Fra bjergskråningerne er der en smuk udsigt til citron- og appelsintræer, samt blomstrende buske og oliventræer. Sirmione har mange historiske minder fra romertiden og middelalderen, mens Garda vil imponere dig med sin smukke promenade og gode udsigt til søen fra de mange restauranter. I Lazise finder du muligvis Gardasøens bedste strand. 

Oplevelser ved Gardasøen

Oplevelser ved Gardasøen

Af naturoplevelser ved Gardasøen kan I besøge de frodige områder Tremosine og Tignale, der ligger oppe i bjergene. I kan også se de mindre søer Lago de Tenno eller Lago de Toblino. Af børnevenlige oplevelser kan I besøge Gardaland, som er en stor familiepark, eller Sea Life Aquarium. I kan også finde flere vandlande og en drive in zoo. Ønsker I at være aktive på jeres ferie ved Gardasøen, kan I både cykle, vandre eller klatre i bjergene, mens I ved vandet både kan prøve sejlads eller surfing. Mulighederne er mange, og I kommer ikke til at kede jer på jeres hotelferie.

De lokale specialiteter

De lokale specialiteter

Gardasøen er kendt for sine oliven- og citrontræer, og vinmarkerne leverer druer til vin i verdensklasse. Man kan prøve de lokale smage i deres olivenolie eller vine som Ripasso, Amarone eller Recioto. De laver også tørrede krydderier til forskellige slags pastaretter. Man bør desuden prøve deres Salciccia, som er italienske pølser med krydderier. På hotellerne ved Gardasøen vil du selvfølgelig også kunne opleve mange af de lokale smage.