Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Kroatien

Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Hoteller i det smukkeste Kroatien

Hvis I vil opleve middelhavets smukke paradis, så er Kroatien den rette destination. Her bliver det eventyrlige paradis til virkelighed. De smukke, hvide stenstrande med det krystalklare hav er blot nogle af de tiltalende ting ved Kroatien. Her er også en fantastisk og anderledes kultur, hvor det at dele er essentielt. Den kroatiske gæstfrihed, og kvaliteten af den, er enestående. Et hotelophold i Kroatien er ensbetydende med en dejlig ferie for hele familien. Med mere end 25 års erfaring yder vi den bedste service, så I trygt kan besøge dette skønne land. Læs mere
Læs mere
Luk

Rejsemål i Kroatien (0)

Læs mere om Kroatien

På hotel i Kroatien

På hotel i Kroatien

Kroatiens ekstraordinære kystlinje er landets hovedattraktion. Her er vandet fuldstændig klart med smukke hvide stenstrande, som er gemt bag klipperne. Hvis du bestiller ophold på et hotel i Kroatien, skal du ikke tænke på hverken madlavning eller rengøring. Du kan blot nyde ferien med fuld afslapning og eventuelt udnytte de faciliteter, som mange hoteller i Kroatien har. Find og book jeres sommerferie på hotel i Kroatien hos Friferie allerede i dag. Kontakt os på telefon, hvis du mangler råd og kvalificeret vejledning.

Smuk natur ideel til en aktiv ferie

Smuk natur ideel til en aktiv ferie

I det ene øjeblik vil du føre blikket mod det glitrende farvand, mens du i det næste øjeblik vil nyde udsigten til de almægtige bjerge i baggrunden. Kroatien er endvidere et smukt vidunderland med toppe, huler, flodkløfter, vandfald og maleriske søer. Hvis du bevæger dig længere ind i landet, vil tingene flade lidt ud i landbrugsjord. De aktive typer kan tage på vandre- og cykelture, mens de mere eventyrlystne kan prøve sig af med klatring, rafting og ziplining. Ved vandet er der selvfølgelig også mulighed for at snorkle, windsurfe eller dykke, samt at sejle i kajak. Opsøg hotellets reception, som med garanti kan hjælpe jer med at finde forskellige aktiviteter i nærheden af, hvor I opholder jer i Kroatien.

Kroatiens seværdigheder

Kroatiens seværdigheder

Kroatien ligger mellem Balkan og Centraleuropa, og den rige kulturarv er blevet efterladt af begge her. Man vil kunne se Napoleons forter, romerske kolonner fra tidlige slaviske kirker og palæer med socialistisk, realistisk skulptur. Flere museer udstiller skatter, der dækker over den europæisk historie. Afhængigt af hvilke hotel i Kroatien I befinder jer på, er det værd at undersøge hvilke attraktioner og kulturoplevelser, der ligger i nærheden. Desuden er hovedstaden i Kroatien, Zagreb, et besøg værd med sine smukke bygninger.

Det kulturelle liv i Kroatien

Det kulturelle liv i Kroatien

At dele mad og drikke spiller en stor rolle i den kroatiske kultur. Her taler man både om deres enorme gæstfrihed og deres kvalitet af de lokale råvarer. Enkel madlavning i hjemmet er meget essentielt, men en ny række kokke sætter også ind på en mere eventyrlig tilgang. Det kroatiske køkken er meget forskelligt fra region til region, men de er dog markeret på verdensplan med deres vine og olivenolie. Hotellerne i Kroatien vil med garanti gerne vise dig smagsoplevelser fra deres region.