Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Hotel Dalmatien

Fristelser for hele familien
Lige ud til Adriaterhavet
Fortryllende lavendelmarker
Betagende bjerge og smukke naturparker
Et sandt middelhavskøkken
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Hoteller i Dalmatien

Oplev Dalmatien som er en region i Kroatien der tilbyder noget for hele familien. En smuk natur med dejligt klima, krystalklart vand, betagende bjerge og smukke naturparker. Endvidere kan du opdage naturen ved forskellige aktiviteter. Dalmatien har mange unikke seværdigheder der afspejler deres historie. Med vores kvalitetsstemplede hoteller vil I få de bedste rammer for den dejligste familieferie i Dalmatien. Læs mere
Læs mere
Luk
Hoteller - Dalmatien

Læs mere om Dalmatien

På hotel i Dalmatien

På hotel i Dalmatien

Dalmatien er fyldt med fristelser for hele familien. Her er smukke og fortryllende lavendelmarker, et dejligt og varmt klima og små bugte gennem landskabet. En region, der er til både børn og voksne, unge og ældre, samt par og familier. Booker du ophold på et hotel, kan du slippe alle bekymringer, hvad angår hverdagsstress, hvor både madlavning og rengøring indgår. Du kan blot nyde din ferie i ro og mag. Bestil sommerferie på hotel til Dalmatien online eller kontakt os på. 7015 4141.  

En aktiv ferie i Dalmatien

En aktiv ferie i Dalmatien

Dalmatien ligger ud til Adriaterhavet, hvorfor du kan finde mange former for vandsportsaktiviteter. Du kan både dykke, snorkle og windsurfe. De smukke bjerge vil endvidere invitere dig på vandre- og cykelture med udsigt til den smukke kyststrækning. Klatring er et hit til dem, der er lidt mere eventyrlystne. Hvis du vil opleve Dalmatiens natur, ligger der 4 fantastiske naturparker; Kornati National Park, Nationalpark Paklenica, Krka National Park og Plitvice National Park. Her finder du både labyrinter i hav, bjergkløfter, vandfald, floder og smukke dyr. 

Attraktive seværdigheder i Dalmatien

Attraktive seværdigheder i Dalmatien

Byerne i Dalmatien fortæller dig en smuk historie gennem de mange unikke seværdigheder og museer. Hvis du rejser på hotel til den nordligste del af Dalmatien, kan du besøge den attraktive by Zadar, der ligger ud til Adriaterhavet. Her er smukke kirker, hyggelige gader med butikker, og en dejlig promenade. Fra Zadar kan du også tage på udflugt til de mere end 300 øer, der er omgivet af krystalklart hav og dækket af oliventræer. Byen Split har et smukt romersk palads, en katedral og museet Diocletians Mausoleum. I Dubrovnik emmer der af god atmosfære med gaderne, som en spændende labyrint, og maleriske bugter og smukke badestrande. 

Dalmatiens skønne middelhavskøkken

Dalmatiens skønne middelhavskøkken

I Dalmatien er den mest almindelige mad skaldyr og grøntsager. Køkkenet er præget af Middelhavets smage og urter som rosmarin, basilikum og oliven. En af de berømte retter i Dalmatien er prosciutte, som er røget skinke, der typisk bliver serveret med oliven og ost. Derudover er der den kendte sorte risotto, som er tilberedt af blæksprutter, der giver det en karakteristisk smag og den sorte farve. Desuden bør man også prøve saltede sardiner fra Dalmatien. Salten fra fisken kan dog godt virke tør, så sørg for at have massevis af rødvin til. Alle disse kroatiske specialiteter er noget du med garanti også vil kunne opleve i og omkring restauranter på hotellet.