Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Salzburgerland

En region der byder på sjov og afslapning
Sommerlivet på alpegræsgangene
Aktiviteter i naturen
Vilde og brusende floder overalt
Kendt for sin gastronomi
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Hoteller i Salzburgerland

Salzburgerland i Østrig er enestående i sin natur med dybe grotter, idylliske enge, spejlblanke søer og sprudlende floder. Endvidere er der oplevelsesværdige storbyer, ekstraordinær gastronomi og aktivitetsmuligheder, der giver uforglemmelige oplevelser. Find og book jeres sommerferie på et lækkert hotel i Salzburgerland i Østrig i dag! Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Salzburgerland

Sommer på hotel i Salzburgerland

Sommer på hotel i Salzburgerland

Hvis I booker et hotel i Salzburgerland, har I massevis af mulighed for at opdage denne østrigske region dagen lang. Endvidere skal I ikke tænke på madlavning og rengøring og kan samtidig udnytte de faciliteter, et hotel kan tilbyde jer. Sommer i Salzburgerland er fyldt med grønne enge og klar bjergluft, mens køer, geder og får rendt rundt i græsgangene. I kan også besøge Salzburgerlands storbyer og opleve deres kulturhistorie og seværdigheder. Desuden er denne region meget kendt for sin gastronomi, som tilbyder lidt ud over det sædvanlige. 

Opdag Salzburgerland gennem aktiviteter

Opdag Salzburgerland gennem aktiviteter

Under vandreture og trekking kan man opdage bjergene og søerne i Salzburgerland på en helt ny måde. Her kan du opleve den landskabelige afveksling med dybblå søer, sprudlende floder, smukke bjerge og idylliske enge. Der findes alt fra lette halvdagsture til længere flerdagsture, hvor man for alvor kan opleve dale og byer bag sig. Vil man udfordre sig selv med lidt mere action og spænding, kan man prøve sig af med en klatretur. Desuden er det også muligt at finde cykelstier til familier eller forskellige parker og trails til både freestyle og freeride på mountainbike. Vandet kan man heller ikke komme udenom i Salzburgerland, og det er oplagt at hoppe en tur i enten floder eller søer eller prøve de mange vandaktiviteter der tilbydes.

Besøg en storby i Salzburgerland

Besøg en storby i Salzburgerland

Vælger man en sommerferie til Salzburgerland på hotel, er det oplagt at besøge regionens hovedstad, nemlig Salzburg. Denne by er unik med en god blanding af både landskab, arkitektur, kunst og kultur og områder, der både viser den traditionelle og moderne charme. Salzburg er byen, hvor den verdenskendte komponist Mozart er født. Dette har også betydet, at byen er blevet hjemsted for de helt store musik- og kunstcentre. Her blev The Sound of Music optaget, og samtidig vil man kunne finde Salzburg Festival. Ud over massevis af museer, butikker og den historiske del, vil man også kunne smage sig til de lækre kulinariske oplevelser.
Kulinariske highlights

Kulinariske highlights

I Salzburgerland kan du opleve et mangfoldigt udvalg af kulinariske højdepunkter lige fra økologisk landbrug til osterier, bryggerier og delikatesseforretninger. Et kunstværk, der samtidig er et af de ældste bryggerier, er Stiegl-Brauwelt i Salzburger, som har øl man skal prøve at smage. Endvidere er regionen kendt for sine Mozartkugler, der er chokoladekonfekt med marcipan og nougat. Hotellerne i Salzburgerland vil desuden tilbyder jer mange af regionens specialiteter, som I absolut ikke må gå glip af.