Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Tyrol

Bjergrige omgivelser, udendørs aktiviteter og kulturelle oplevelser
Fascinerende bjergverden
Udnyt naturen og prøv bla. mountain biking
Smukke, rene bjergsøer til badning
Besøg en af de mange utrolige naturparker
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Hoteller i Tyrol

Tyrol er beliggende i den vestlige del af Østrig og er en region præget af en majestætisk bjergverden. Her kan alle opleve den idylliske atmosfære, om det er for at undslippe hverdagens stress og finde ro, eller det er for at opleve de mange muligheder og forskellige aktiviteter. I alle byer kan man opleve tyrolernes gamle traditioner og mærke deres kulturliv. Samtidig vil de hyggelige kroer og restauranter sørge for at fylde jer op med de mange lækre specialiteter. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Tyrol

Hotelophold i de smukkeste bjerge

Hotelophold i de smukkeste bjerge

Enhver der besøger Tyrol vil opleve en region af en smuk bjergverden, der giver muligheder for masser af aktiviteter. Book et hotel i Tyrol i Østrig, så slipper I for bekymringer omkring mad og rengøring. I har muligheden for at udforske regionen dagen lang og vende hjem til et dejligt hotelværelse i smukke omgivelser. Her kan I glemme alt det, der tynger derhjemme og undslippe hverdagens stress. Find det hotel i Tyrol, der passer jer bedst og kontakt os på tlf. 7015 4141, hvis I mangler hjælp til noget.

Tyrols mange flotte naturparker

Tyrols mange flotte naturparker

Tyrol har fem forskellige naturparker og en nationalpark, som alle er et besøg værd. Her kan du lære mere om det sensible aplelandskab, opleve den stille skønhed og få et indblik i økosystemerne. Der er også en reel chance for at se en springende gemse, et murmeldyr eller en kongeørn, som spreder sig på de mere end 4000 naturbeskyttede km². Samtidig giver det dig muligheden for at dykke ned i Tyrols plante- og dyreverden, der kan samle uforglemmelige indtryk. De fem naturparker er: Tiroler Lech Nature Park, Kaunergrat Nature Park, Ötztal Nature Park, Alpenpark Karwendel, samt Zillertal Alps Nature Park. Desuden er der Hohe Tauern National Park.

En aktiv ferie med vandring og cykling i bjergene

En aktiv ferie med vandring og cykling i bjergene

Tyrol har de perfekte udendørsmuligheder til flere forskellige aktiviteter. Tyrol er meget kendt for sine brede vandrestier, som giver dig en nærværende oplevelse af naturen. Her er mere end 24000 km afmærkede bjerge- og vandrestier. Du finder alt fra krævende ruter for de mere erfarne bjergbestigere, til lette temastier med oplevelsesstationer, som er gode for familier med børn. Vil I have lidt mere fart på er det også anbefalelsesværdigt at tage på cykelture og mountainbiking rundt i Tyrol. Her vil I kunne finde 5600 km afmærkede cykelruter, som sender jer på ture rundt langs de idylliske landskaber med skønne floder. Hvis man opsøger andet, er der også mulighed for rafting eller kanoture på de store floder.

Kultur og livsstil i Tyrol

Kultur og livsstil i Tyrol

Tyrol i Østrig er en bjergtagende region, som er hjemmet for en stor kulturel mangfoldighed. Du finder alt fra fester i folkedragter, moderne kunst, solide traditionelle retter og ekstraordinær gastronomi. Man bliver konfronteret af en spændende kontrast mellem gammelt og nyt. Et kulturliv der er præget af klassisk opera, sjove festivaler, kunstgallerier og moderne arkitektur. Befolkningen i Tyrol har stærke forbindelse til deres specialiteter som Kaspressknödel, som er en fladtrykt knödel med ost der typisk bruges i supper, og Tiroler Gröstl, der er en ret der minder lidt om biksemad. Smag de gastronomiske oplevelser på et hotel i Tyrol. Nogle hoteller har både halvpension eller er med all inclusive, så du har muligheden for at smage på det hele.