Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Portugal

Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Hoteller i Portugal

Med en rejse til Portugal vil du opleve et land, der kan charmere dig på mange måder. Portugal ligger ud mod Atlanterhavet, og du vil kunne opleve et miks af pulserende storbyer, gyldne sandstrande og en fantastisk gastronomi. Book et ophold på hotel i Portugal og slip for alle hverdagens sure pligter. Læs mere
Læs mere
Luk

Rejsemål i Portugal (0)

Læs mere om Portugal

På hotel i Portugal

På hotel i Portugal

Der er massevis af gode ting i vente, hvis I tager på ophold på hotel i Portugal. I kan opleve hovedstaden, Lissabon, eller blive lokket af den nordlige del og dens portvinshuse. Du kan også nyde kysten med solen, stranden og havet eller blomsterøen med det milde klima. Et ophold på hotel giver jer de største og bedste muligheder for at udforske landet. Her kan I komme og gå som det passer jer, slappe af når tiden er til det og nyde godt af de gode faciliteter.

Områder at besøge i Portugal

Områder at besøge i Portugal

Hovedstaden i Portugal, Lissabon er en sand perle. Her kan du gå rundt i de hyggelige og smalle gader, der er prydet af smukke farver. Du kan også hoppe på en sporvogn og finde et lækkert konditori eller en hyggelig fiskerestaurant. Tager du til Algarvekysten, vil du finde et rent ferieparadis med sol, hav og strand. Her ligger feriebyer og charmerende fiskerlandsbyer som perler på en snor. Blomsterøen, Madeira har en smuk og blomstrig natur med et mildt klima. Her kan du opleve frodige marker og betagende bjerge. 
Oplevelsesrige aktiviteter

Oplevelsesrige aktiviteter

Udenfor byerne udfolder Portugals skønhed sig i al sin spændende sort. I kan tage på vandreturer i Parque Nacional de Peneda Gerés eller besøge det uberørte landskab og de historiske landsbyer i Beiras. Der er mere end 800 km kyst, hvor I kan nyde udsigten fra de dramatiske klipper, surfe på Atlanterhavets bølger, eller slappe af på stranden i det gyldne sand. Sejlsport og kajaksejlads er til at finde ude ved kysten, mens vandreture og cykelture er muligt at gøre over hele landet. 

Det portugisiske køkken

Det portugisiske køkken

Portugal er kendt for at lave enkle, men lækre måltider. Friskbagt brød, oliven, ost, rødvin, røget kød, fisk og skaldyr - blot nogle af de fantastiske madvarer. At sidde omkring bordet betyder, at du oplever rigdommen af Portugals overdådige kystlinje og frugtbare landskaber. Endvidere er det en oplevelse værd at besøge et af Portugals mange konditorier. Du kan også shoppe dig til lækre madvarer på de fyldte markeder, der ligger rundt omkring i området.