Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Lissabon området

En by man kun kan forelske sig i
Udforsk den charmerende hovedstad
Oplev det autentiske Portugal i Alfama
Tag på dagstur til bla. bjergbyen Sintra
Smag på lækker, portugisisk mad
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Hoteller i Lissabon

Lissabon er mere end blot Portugals hovedstad. Lissabon er en by, du vil tabe dit hjerte til. Du kan slentre rundt i de smalle og farverige gader med sporvogne og hyggelige fiskerestauranter. Book et ophold på hotel i Lissabon, så du kan udnytte tiden på bedste vis uden at skulle bekymre dig om noget. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Lissabon området

På hotel i Lissabon

På hotel i Lissabon

Bestil jeres næste sommerferie til det smukke og solrige Lissabon i Portugal. Her venter jer fantastiske oplevelser med byens smalle gader fyldt med vasketøj hængende over blomsterkrukker, hyggelige fiskerestauranter og de velkendte sporvogne. Book et ophold på hotel i Lissabon, så I på denne måde slipper for hverdagens sure pligter, såsom rengøring og madlavning. Med bestilling af hotel skal I blot koncentrere jer om at nyde hinandens selskab i gode og afslappende rammer. 

Seværdigheder i Lissabon

Seværdigheder i Lissabon

Der er mange gode ting at se i Lissabon. Vil I opleve det gamle og charmerende kvarter af Lissabon, kan I hoppe på en sporvogn og bevæge jer hurtigt omkring. I kan også besøge akvariet Oceanarió i Nationernes Park, hvor I kan se imponerende liv fra verdenshavene. Vil I se kunstsamlinger fra oldtidens Egypten, bør I se Gulbenklan-stiftelsen, som ligger i midten af en smuk subtropisk have. Der er også gode muligheder for shopping rundt i Lissabon både i de lokale markeder eller i stormagasinerne med moderne forretninger. 

Badebyer i nærheden

Badebyer i nærheden

Ikke langt fra Lissabon finder I et par hyggelige badebyer, som ligger ud til Atlanterhavet. Estoril er kendt som Portugals Riviera med gyldne sandstrande og Europas største kasinoer. Cascais er en charmerende fiskerby, hvor du kan finde massevis af fiskerestauranter, butikker og barer. Der er endvidere både store åbne strande med caféer, og de mere intime strande gemt mellem klipperne. Spørg om råd fra hotellet i Lissabon til hjælp vedrørende adgangen til at komme til disse badebyer. På denne måde kan du kombinere en storbyferie med en badeferie.

Lissabons smage

Lissabons smage

Hvis man rejser til Lissabon, bør man besøge et af byens konditorier, der serverer søde sager. Endvidere har Lissabon masser af gode fiskerestauranter, hvor man kan få fantastiske retter med skaldyr og helstegte fisk. Her bør du tage dig et glas af den portugisiske vinho verde. Når solen er gået ned, åbner fado-restauranterne, hvor der bliver fremført fado-viser om smerte, længsel og fortvivlelse. Her kan du nyde et dejligt måltid mad i et dæmpet lokale til disse toner. Restauranterne på hotellerne vil også servere mange af de portugisiske specialiteter.