Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Bestil sommerferie på hotel på Costa Brava i Spanien

Lad sommerferien gå til Spaniens charmerende Costa Brava kyst, hvor I bor på et af de skønne hoteller og kan nyde de smukke strande med lækkert sand og vand. Her får I en glimrende mulighed for at kombinere badeferie og storby, da I nemt kan komme til den fantastiske storby Barcelona.

Når I vælger at bo på hotel på Costa Brava, får I:

  • Fantastiske poolområder og lækre faciliteter
  • Hyggelige feriebyer
  • Skønne strande
  • Europas bedste badevand
  • Enestående udflugter til fx Andorra og Barcelona
  • Lækre tapas og god vin

Se nogle af de bedste hoteller på Costa Brava nedenfor.

Hotel Oasis Park Splash
Se mere her
Hotel Alegria Maripins
Se mere her
Hotel Aqua Aquamarina & Spa
Se mere her

Sommer på Costa Brava

Kort om Costa Brava

Kort om Costa Brava

Costa Brava ligger ved middelhavskysten i Spanien, i det der også er kaldet Catalonien. På Costa Brava kan man nyde de lange og gyldne sandstrande, de hyggelige fiskerestauranter, og tage på vandreture i spændende nationalparker. 

Der ligger flere hyggelige småbyer ved kysten langs Costa Brava som har smukke strandpromenader, lokale restauranter og betagende bjerge. Costa Brava er især kendt for sine fantastiske sandstrande, så det er værd at bruge sin tid her.

Hoteller ved Costa Brava

Hoteller ved Costa Brava

Her hos Friferie har vi flere fantastiske hoteller at tilbyde på Costa Brava. De er alle af den bedste kvalitet og med mange fantastiske faciliteter. De fleste af hotellerne har et lækkert poolområde, egen restaurant og bar, og forskellige aktivitetsmuligheder. 

Mange af hotellerne ligger også i kort afstand til stranden og kysten, så I nemt kan komme ned og nyde havet og sandet. Man kan også finde hoteller der ligger tæt på hyggelige byer, der også er værd at ligge vejen forbi.

Besøg den smukke by Barcelona

Besøg den smukke by Barcelona

Når man rejser til Costa Brava om sommeren er det en oplagt mulighed, at slå vejen forbi områdets hovedby, Barcelona. Byen er rig på kulturskatte som eksempelvis Gaudis spektakulære arkitektur, kirken La Sagrada Familia og den summende Rambla. 

Der også fantastiske shoppingmuligheder og mange caféer og restauranter hvor man både kan få tapas og paella, samt et obligatorisk glas sangria.