Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Storbyferie på hotel for både par og børnefamilier

Bestil hotellet til storbyferien hos Friferie, og oplev en af de spændende storbyer Berlin, Prag eller Barcelona sammen med den eller dem, du holder allermest af. Alle tre storbyer er perfekte til en forlænget weekend, men det er også oplagt at besøge dem på vej til eller fra årets sommerferie.

Storbyerne kan opleves i tosomhed eller sammen hele familien, for her er spændende og sjove oplevelser for alle aldre. I bor på hyggelige hoteller i storbyerne, hvor I bliver forkælet godt af hotellets fine faciliteter og den gode service. Her skal I slet ikke bekymre jer om hverken madlavning eller rengøring. Perfekt til en pause fra den travle hverdag!

Se nogle af jeres muligheder nedenfor.

Park Inn Berlin Alexanderplatz
Bestil her
Hotel Taurus
Bestil her
Hotel White Lion
Bestil her
Econtel Berlin Charlottenburg
Bestil her
Hotel City Centre
Bestil her
Hotel Ramblas
Bestil her
Botel Albatros
Bestil her
Hotel Waldstein
Bestil her
Hotel Gotico
Bestil her

Storbyferie på hotel

Berlin - storbyferie med familien

Berlin - storbyferie med familien

Besøg den fantastiske storby, Berlin, der ligger i Tyskland, ikke alt for langt fra den danske grænse. I Berlin kan I opleve byens fantastiske historie, spændende seværdigheder som Berlinmuren og Brandenburger Tor, smuk kunst, og få en masse kulinariske oplevelser med hjem i bagagen. 

Park Inn Berlin Alexanderplatz hotellet er et godt valg på en storbyferie på hotel, da det ligger tæt på S-Bahn og i nærheden af indkøb. Der ligger endda også et casino på 37. etage med gratis indgang.

Prag - storbyferie for 2 eller flere

Prag - storbyferie for 2 eller flere

I kan også tage på en storbyferie på hotel i Prag bare jer to, med hele familien eller en gruppe venner. Denne fantastiske by er en af verdens smukkeste og hyggeligste storbyer. Her kan I opleve massevis af museer, teatre, flotte arkitektoniske bygninger, gotiske kirker, brostenslagte gader og fantastiske udsigtspunkter. 

I kan eksempelvis bo på Botel Albatros, der er et sjovt bådhotel, der ligger i floden. Herfra er der kun kort afstand til byens centrum. Det vil være en anderledes, men en helt sikkert oplevelsesrig storbyferie på et bådhotel.

Barcelona - storbyferie med det hele

Barcelona - storbyferie med det hele

En sikker vinder, er selvfølgelig en storbyferie på hotel i Barcelona. Denne fantastisk by byder på massevis af spændende arkitektur som eksempelvis La Sagrada Familia, den hyggelige Ramblaen gade og en smuk havn med fantastiske restauranter. 

Et godt valg på et hotel på en storbyferie er Hotel Ramblas. Dette hotel ligger i hjertet af Barcelona, og er godt udgangspunkt for udflugter til seværdighederne. Endvidere er det hyggeligt både inde og ude og hotellet har en charmerende atmosfære.