Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Ugens Gode tilbud: Hotel Suites Albayzin del Mar i efterårsferien

Ugens gode tilbud på hoteller går til det 4-stjernede Hotel Suites Albayzin del Mar i efterårsferien. Hoteller ligger på solrige Costa del Sol i Spanien og sikrer jer en skøn ferie i uge 42 . Hotellet byder på lækre faciliteter, en flot have og et luksuriøst poolområde. Nyd den udsøgte spansk mad og tag på udflugter til fx Alhambra i Granada eller den hyggelige by Malaga.

Bestil Ugens Gode Hotel Tilbud lige her.

Spar op til 50% på 1 uges efterårsferie

Hotel Suites Albayzin del Mar 

Costa del Sol i Spanien

Suite 3 værelser max 4 pers.

1 uges efterårsferie uge 42: 13/10 - 20/8 

Rabat kr. 7.441,-

Pris v. 2 voksne & 2 børn på 12 år

fra KUN kr. 7.441,-

Ugens tilbud - camping

Glade småpiger spiser vandmelon ved pool
Glade småpiger spiser vandmelon ved pool

Ugens tilbud på hotel

Læs mere

Hos Friferie kan du altid finde en billige rejser på hotel, men hver uge gør vi det endnu billigere! Her kan du finde ugens tilbud på et lækkert hotel, som du kan blive den heldige at få til en god pris. Her vil helt sikkert dukke noget om som matcher jeres families ønsker og behov - og så endda til en vanvittig billig pris! Et godt eksempel på et tilbud kunne være: et lækkert hotel med havudsigt i Spanien med All-Inclusive

Familie i poolen med hatte på
Familie i poolen med hatte på

Drinks med udsigt

Læs mere

En hotelferie er den rette løsning for jer der både vil nyde godt af service, men også privatliv. Med ferie på et hotel, kan I nyde godt af de mange gode faciliteter, som der typisk er. Det kan både være pool, fitnessrum, spa, restauranter og barområder. I har desuden friheden til at komme og gå som det passer jer, når I skal ud og opleve området. Og hverken madlavning eller rengøring skal I bekymre jer om. På et hotel kan I endvidere tilkøbe halvpension eller All-Inclusive så I overhovedet ikke skal tænke på at finde pungen frem, når I skal ud og spise.