Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Ugens Gode Tilbud på hotel

Spar op til 54%

Ugens Gode tilbud: Hotel Well i Krapina-Zagorje i Kroatien

Ugens gode Hotel Tilbud tager jer til det nordlige Kroatien og det skønne område Krapina-Zagorje. Her ligger Hotel Well fyldt med velvære og afslapning. Spahotellet har flere pools, dampbade og saunaer og er perfekt til en afslappende badeferie. I kan tage på vandreture i området og nyde vinsmagning på slottet Mihanovic. Hotelværelserne er rummelige, hvor der også er plads til større familier. 

Bestil Ugens Gode Hotel Tilbud lige her.

Spar op til 54%

Hotel Well

Krapina-Zagorje i Kroatien

Hotelværelse Premium (max 4 pers.)

7 nætter med ankomst 04-07-2020

Førpris kr. 14.947,-

Fra KUN kr. 6.891,-

Ugens tilbud - Hotel

Ugens tilbud på hotel

Ugens tilbud på hotel

Hos Friferie kan du altid finde en billige rejser på hotel, men hver uge gør vi det endnu billigere! Her kan du finde ugens tilbud på et lækkert hotel, som du kan blive den heldige at få til en god pris. 

Her vil helt sikkert dukke noget om som matcher jeres families ønsker og behov - og så endda til en vanvittig billig pris! Et godt eksempel på et tilbud kunne være: et lækkert hotel med havudsigt i Spanien.

Drinks med udsigt

Drinks med udsigt

En hotelferie er den rette løsning for jer der både vil nyde godt af service, men også privatliv. Med ferie på et hotel, kan I nyde godt af de mange gode faciliteter, som der typisk er. Det kan både være pool, fitnessrum, spa, restauranter og barområder. I har desuden friheden til at komme og gå som det passer jer, når I skal ud og opleve området. Og hverken madlavning eller rengøring skal I bekymre jer om. 

På et hotel kan I endvidere tilkøbe halvpension eller All-Inclusive, så I overhovedet ikke skal tænke på at finde pungen frem, når I skal ud og spise.