Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Ugens Gode Tilbud på hotel

Spar op til 20%

Ugens Gode tilbud: Hotel Econtel Berlin Charlottenburg i Berlin i Tyskland

Ugens gode Hotel Tilbud er beliggende i det kulturelle og historiske Charlottenburg-kvarter i Berlin. Hotel Econtel Berlin Charlottenburg er et fantastisk udgangspunkt for jeres Berlin-tur, da hotellet ligger fantastisk placeret tæt på shopping samt mange af de kulturelle og historiske seværdigheder og med kun 200 m til nærmeste U-bahn. 

Bestil Ugens Gode Hotel Tilbud lige her.

Spar op til 20% på 4 nætter i efterårsferien

Hotel Econtel Berlin Charlottenburg

Berlin i Tyskland

Dbl. vær på 18 kvm til max 4 personer

4 nætter i efterårsferien: 16/10 - 20/10

Førpris kr. 4.779,-

fra KUN kr. 3.823,-

Ugens tilbud - camping

Ugens tilbud på hotel

Ugens tilbud på hotel

Hos Friferie kan du altid finde en billige rejser på hotel, men hver uge gør vi det endnu billigere! Her kan du finde ugens tilbud på et lækkert hotel, som du kan blive den heldige at få til en god pris. 

Her vil helt sikkert dukke noget om som matcher jeres families ønsker og behov - og så endda til en vanvittig billig pris! Et godt eksempel på et tilbud kunne være: et lækkert hotel med havudsigt i Spanien.

Drinks med udsigt

Drinks med udsigt

En hotelferie er den rette løsning for jer der både vil nyde godt af service, men også privatliv. Med ferie på et hotel, kan I nyde godt af de mange gode faciliteter, som der typisk er. Det kan både være pool, fitnessrum, spa, restauranter og barområder. I har desuden friheden til at komme og gå som det passer jer, når I skal ud og opleve området. Og hverken madlavning eller rengøring skal I bekymre jer om. 

På et hotel kan I endvidere tilkøbe halvpension eller All-Inclusive, så I overhovedet ikke skal tænke på at finde pungen frem, når I skal ud og spise.