Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Slovenien

Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Hoteller i Slovenien

Slovenien byder på et væld af oplevelser, hvor I kan få lidt af det hele. Landets nationalparker vil imponere hele familien med sin idylliske natur og vilde vandfald, hvor I i Sloveniens hovedstad, Ljubljana, kan opleve sand storbystemning og langs kysten og ved landets mange badesøer kan nyde ferieroen på de dejlige badestrande. Går ferien til Slovenien, er et hotelophold ideelt til at kunne koble helt af og nyde familiens selskab, hvor I slipper for at skulle tænke på alt, der omhandler indkøb, madlavning og rengøring. Læs mere
Læs mere
Luk

Rejsemål i Slovenien (1)

Sydøst Slovenien
Drømmer I om en afslappende ferie på et hotel tæt på mange oplevelser, så skal I tage til det sydøstlige Slovenien, hvor...
Hoteller af god kvalitet
Fantastisk beliggenhed
Oplevelser for alle aldre
2 hoteller

Læs mere om Slovenien

Masser af oplevelser i vente

Masser af oplevelser i vente

Slovenien er en ofte overset perle, som gemmer på et hav af unikke oplevelser, som både store og små vil elske. Hos Friferie tilbyder vi hoteller i det vestlige og i det sydøstlige Slovenien, hvor I i begge områder kan glæde jer til mindeværdige ferieøjeblikke med gode spisesteder, sjove aktiviteter og spændende seværdigheder. Et hotelophold er for jer, der drømmer om suveræn afslapning uden bekymringer om huslige gøremål, og hvor I har tid til at tilbringe tid med dem, I holder af. I kan finde og bestille jeres foretrukne hotel online her på vores website eller kontakte vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7015 4141.
Ferie i det vestlige Slovenien

Ferie i det vestlige Slovenien

Med en ferie til det vestlige Slovenien venter der jer storslåede naturoplevelser og skønne badestrande med hyggelige kystbyer. I kan f.eks. tage til Sneznik park, som er et flot bjergområde, som indbyder til vandreture, hvor Triglav nationalpark er et enestående syn med krystalklare søer, vandfald og floder, hvor I kan give jer i kast med mountainbike, vandring og andre sjove aktiviteter. Drømmer I om badeferie, kan I tage til vestkysten, hvor I kan slentre rundt i de charmerende byer og lystbådehavne, hvor særligt Portoroz, Izola og Koper er skønne steder at rejse til for hyggelig strandstemning.
Ferie i det sydøstlige Slovenien

Ferie i det sydøstlige Slovenien

Det sydøstlige Slovenien er bestemt også et område, der rummer et hav af muligheder for at få en fantastisk familieferie. Der er hyggelige byer at besøge, hvor blandt andet bjergbyen Lasko er et besøg værd, som er specielt kendt for sit ølbryggeri. Byen Cartez ligger netop, hvor de to floder Sava og Krka løber sammen. Er det mere storby, I er ude efter, ligger Ljubljana i denne del af landet. I Sloveniens hovedstad hersker der en hyggelig stemning, hvor I kan glæde jer til at gå på opdagelse på byens mange udsøgte spisesteder, flotte bygninger og med en sejltur ned ad floden for at se byen fra en anden vinkel.