Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Sydøst Slovenien

Hotelophold med mange oplevelser
Hoteller af god kvalitet
Fantastisk beliggenhed
Oplevelser for alle aldre
Besøg hovedstaden Ljubljana
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Hotel i det sydøstlige Slovenien

Drømmer I om en afslappende ferie på et hotel tæt på mange oplevelser, så skal I tage til det sydøstlige Slovenien, hvor der venter jer ferie i stille og rolige omgivelser med mulighed for at tage på en masse ture til spændende naturområder, hyggelige storbyer og kulturelle oplevelser. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Sydøst Slovenien

Hotelophold i Slovenien

Hotelophold i Slovenien

Når I tager på hotelophold i det sydøstlige Slovenien, kan I regne med høj kvalitet, hyggelige værelser og rolige omgivelser. Et hotelophold giver jer fuldstændig fred, ro og afslapning til at nyde ferien og hinanden om i er en familie, venner eller et par. Her på hjemmesiden kan I blive klogere på området, hvori hotellerne ligger og de mange muligheder, som området tilbyder. Ring til os på telefon 70 15 41 41, hvis I har spørgsmål til hotellerne i sydøst Slovenien. 

Hotel med god beliggenhed

Hotel med god beliggenhed

Hotellerne i det sydøstlige Slovenien har en central placering, så I bor tæt på alle de spændende oplevelser. Hvor de to floder Sava og Krka løber sammen, ligger byen Catez med skønne hotelværelser og oplevelser for enhver smag. Nord for Catez ligger byen Podčetrtek, som I kommer til ved at rejse igennem Kozjanski park, som er en af de største og bedst beskytte parker i Slovenien. Vest for Podčetrtek finder I den bjergede by Lasko, som er særligt kendt for sit ølbryggeri efter samme navn. 


Alle slags oplevelser

Alle slags oplevelser

Det er uden tvivl værd at lægge vejen forbi Sloveniens hovedstad, Ljubljana, når I er på ferie i det sydøstlige Slovenien. Hovedstaden er en meget hyggelig og alsidig by med gode spisesteder, spændende seværdigheder og smukke, kulturelle bygningsværker. Når I har spadseret rundt i byen blandt bygninger i et stykke tid, skal I tage en bådtur på floden, som viser jer byen fra et nyt og endnu smukkere perspektiv eller vandre op til borgen, på toppen af en udfordrende bakkevej, med udsigt over byen.