Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Vest Slovenien

Et hotel, mange muligheder
Hoteller med god beliggenhed
Dejligt badevand i hav og sø
Naturskønne aktiviteter
Besøgsværdige byer med mange oplevelser
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Hotel i det vestlige Slovenien

Hvis I elsker at opleve nye steder uden at skulle tænke på opvask, rengøring og indkøb, så er et hotelophold i det vestlige Slovenien lige noget for jer! Her får I både dejlige badestrande, nationalparker med vandfald og meget imponerende storbyer, hvor der venter jer timevis af sjove oplevelser. Læs mere
Læs mere
Luk
Hoteller - Vest Slovenien

Læs mere om Vest Slovenien

Bo på hotel i det vestlige Slovenien

Bo på hotel i det vestlige Slovenien

Hotel er ensbetydende med ferie i afslapningens tegn, hvor I ikke skal tænke på hverdagens gøremål. Her kan I blot nyde hinanden og den service, der er til rådighed. Hotellerne i det vestlige Slovenien har en høj standard og ligger i gode områder med mange aktivitetsmuligheder, spisesteder og seværdigheder. I kan finde flere informationer om at bo på hotel i vest Slovenien her på hjemmesiden, eller I kan ringe til os på telefon 70 15 41 41, hvor vi sidder klar til at hjælpe jer! 

Hotel tæt på strand

Hotel tæt på strand

Det kan varmt anbefales at bo på hotel ved den slovenske vestkyst ud til Adriaterhavet. Her får I mulighed for at tage på stranden og besøge de hyggelige kystbyer med tilhørende charmerende lystbådhavne. Strandene ved kysten er hyggelige og ligger tæt på store byer som Koper, Portoroz og Izola, hvor I har mulighed for at leje liggestole og parasoller.       


Værd at opleve

Værd at opleve

I nærområdet er de mange kystbyer et besøg værd. Her kan I opleve mange seværdigheder, smukke bygninger eller tage med på bådture. Vil I have naturoplevelser, kan I tage til Snežnik park, som er et imponerende bjergområde. Cirka to timer fra kysten ligger Triglav nationalpark med søer, floder og vandfald, som bliver brugt til adrenalinfyldte aktiviteter, vandreture og mountainbike. På lidt over en time kan I komme på storbytur til hovedstaden Ljubljana, hvor der venter jer en utrolig flot storby.