Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Costa Brava

En sand badeferie i Catalonien
Pragtfulde sandstrande ud til middelhavskysten
Hyggelige fiskerestauranter
Cataloniens fantastisk hovedby, Barcelona
Charmerende og forskelligartede byer
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Hoteller i Costa Brava

Costa Brava ligger ved den charmerende middelhavskyst, i det nordøstlige hjørne af Spanien, også kaldet Catalonien. Tager du på hotel i Costa Brava, kan du slappe af på de mange dejlige strande med krystalklart vandt omgivet af store klipper. Book en ferie med familien til Costa Brava på hotel og få en rigtig badeferie! Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Costa Brava

På hotel i Costa Brava

På hotel i Costa Brava

Vælger du at tage på hotel i Costa Brava, kan du slappe af på de mange pragtfulde strande, nyde en middag på en fiskerestaurant med udsigt til havet eller tage på udflugt til storbyen Barcelona, hvor mange fantastiske kulturskatte er gemt. Er man naturelsker, kan man også besøge nationalparkerne der ligger langs kysten. Book et ophold på hotel, så du kan komme og gå, som det passer dig, og blot nyde godt af at blive serviceret dagen lang. 

Hovedbyen i Catalonien, Barcelona

Hovedbyen i Catalonien, Barcelona

De fleste, der rejser til Costa Brava, slår også turen forbi hovedbyen, Barcelona. Her kan du tage en slentretur gennem den summende Rambla, nyde udsigten over byen på Montjüic og opleve Gaudis fantastiske arkitektur, som eksempelvis den berømte kirke La Sagrada Familia. Er du fodboldfan, kan det være en kæmpe oplevelse af besøge Camp Nou, som er FC Barcelonas stadion. Herefter kan du nyde en lækker middag med tapas på en hyggelig gadecafé. 

Andre hyggelige byer

Andre hyggelige byer

L'Escala er en hyggelig by med flotte sandstrande, en aktiv fiskerihavn og en gammel bydel med smalle gader og pragtfulde forretninger. Ved L'Esterartit ligger syv småøer, som blandt andet er populære blandt dykkere. Fiskerbyen er specielt velegnet til børnefamilier, der ønsker en badeferie. I Platja D'Aro kan man opleve de bedste og bredeste sandstrande, en lokal atmosfære på restauranterne og spændende forretninger. I Roses kan du opleve de smukke bjerge og de frugtbare landbrugsarealer. Book et ophold på hotel I Costa Brava og tag på udflugt til de mange fantastiske byer!