Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Nordtjekkiet

En natursmuk, ukendt perle
Bjergtagende skønhed
Besøg de fascinerende nationalparker
Spændende aktivitetsmuligheder
Kort afstand til storbyen Prag
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Hoteller i Nordtjekkiet

Nordtjekkiet tilbyder så mange fantastiske ting, at det er utroligt, at det endnu er lidt af en ukendt størrelse blandt turister. Hvilket jo også kan have sin fordel. I den nordlige del af Tjekkiet kan du opleve spektakulære naturfænomener, ekstravagante naturparker, interessante og historiske seværdigheder og fantastiske vandremuligheder. Et sandt paradis for det udendørs interesserede kulturmenneske. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Nordtjekkiet

Hoteller i Nordtjekkiet

Hoteller i Nordtjekkiet

Nordtjekkiet byder på så meget smuk og uspoleret natur, at det virkelig er en enestående oplevelse. Du kan opleve betagende bjerge, smukke klippeformationer, tågeskyer og klatre igennem disse naturskabte fænomener. Book et ophold på et hotel, så du blot kan nyde oplevelsen, som du har i vente i den nordlige del af Tjekkiet. På hotel skal du ikke bekymre dig om hverdagsting, du kan blot nyde at blive serviceret dagen lang.

Bjertagende skønhed

Bjertagende skønhed

Der findes massevis af naturparker i Nordtjekkiet, blandt andet Ceske Svycarsko og Cesky Raj. Her er fantastisk formede klippeformationer gennem landskabet, hvor man finder afmærkede vandrestier gennem den frodige skovbevoksning. Mange af klippeformationerne ser ud til at være blevet skudt op gennem jordoverfladen grundet vulkansk aktivitet. Klipperne danner også god grobund for en klatretur. Hvis I rejser på hotel i Nordtjekkiet, kan I som børnefamilie benytte lidt frihed til afslappende samvær, mens I som rigtige turister kan finde vandrestavene frem og spadsere gennem den frodige natur.

Enestående naturfænomener

Enestående naturfænomener

Den naturskabte klippebro, Pravcice-porten, har en længde på 27 m og svæver i en højde af 16 m. Indtil 1982 var det tilladt at gå på klippebroen, men da klippeformationen tiltrækker mere end 100.000 besøgende om året, var man nødt til at spærre adgangen af frygt for et kollaps. I naturparkerne kan der til tider opstå voldsomme regnskyl, som efterfølgende ender ud i et fantastisk syn. I tågeskyerne kan man opleve, at vanddampen driver gennem klippens åbning, så det hele kan blive svært at ane gennem tågen. Et guddommeligt syn.

Historiske seværdigheder

Historiske seværdigheder

Når I tager på et ophold på hotel i Nordtjekkiet, bør I undersøge, hvilke seværdigheder der er nær jer. En god idé er at spørge hotellets personale om råd. Et bud på en fantastisk spændende og historisk seværdighed er den nazistiske koncentrationslejr Theresienstadt. Fortet blev brugt under 2. verdenskrig af tyskerne og har beliggenhed mellem floderne Elben og Eger. I dag bliver fæstningen brugt som museum.