Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Prag området

Den gyldne stad
Europæisk hotspot for mad og kultur
Masser af kunst og museer
Oplev bla. Sankt Vitus-katedralen
Kendt for sine billige, lækre øl
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Hoteller i Pragområdet

Prag regnes for at være en af verdens smukkeste byer, der emmer af charme og har massevis af seværdigheder. Her kan du gå en tur over Karlsbroen, se et teaterstykke, høre musik på en af byens berømte scener og slutte dagen af med en tjekkisk fadøl. Find hoteller der ligger centralt i Prag eller bo lidt uden for byen. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Prag området

Læs mere om Hoteller i Prag, Tjekkiet her...

Læs mere om Hoteller i Prag, Tjekkiet her...

Prag, som også bliver kaldet den gyldne stad, er en af verdens smukkeste og hyggeligste byer. Her kan du opleve museer og kunstsamlinger, teatre og andre fantastiske seværdigheder. Byen har 9 bakker, som indbyder til fantastiske udsigtspunkter over byen. Prag har smalle brostensbelagte gader og flotte arkitektoniske bygninger i centrum med både gotiske domkirker og barokpalæer. Bestil en ferie til Prag og bo på hotel så du slipper for alt det praktiske. Du kan både finde hoteller, hvor du bor inde midt i byen eller bevæge dig lidt ud for at finde ro.

Nævnværdige seværdigheder i Prag

Nævnværdige seværdigheder i Prag

Der er mange unikke seværdigheder at se i Prag, så det er en god idé at undersøge, hvad I godt kunne tænke jer at opleve. Endvidere kan I spørge om råd og vejledning, når I ankommer på hotellet. Den absolut mest populære attraktion i Prag er Karlsbroen, som ligger over Vltava floden. Du bør gå en tur over broen om aftenen, hvor den er smukkest og mest stemningsfuld med brolygterne tændt. Prag er også kendt for sine teaterstykker, som du kan finde på de smukke scener. Endvidere er der gode shoppingmuligheder, hvor de bedste af dem ligger i centrum ved Vaclav pladsen.

Museer og parker i Prag

Museer og parker i Prag

Prag har også flere fantastiske museer, hvor man kan opleve lidt af Tjekkiets og især Prags historie. På Nationalmuseet finder I historiske og naturvidenskabelige samlinger. Klementium er Tjekkiets nationalbibliotek, mens kunst er til at opstøve på Nationalgalleriet. Vil man I stedet uden for i naturen, kan man tage et smut forbi de forskellige parker i Prag. Kampa øen er romantisk og er forbundet med en masse historie og legender. I Letna parken kan I nyde den flotte udsigt ud over den gamle bydel af Prag.

Mad og drikke i Prag

Mad og drikke i Prag

Efter en lang dag rundt i Prags gader kan du sikkert finde en hyggelig ølstue eller restaurant, hvor du kan stille tørsten og sulten. I Prag bliver der ofte serveret veltilberedte kødmåltider. En sand klassiker er knödel med kartofler, oksekød, hvid sovs og tranebær. Derudover er Prag meget kendt for sine øl. Tjekkiet har også øl som sin nationaldrik og har det kendte ølmærke Pilsner Urquell. Der er også mulighed for at smage sjældnere ølsorter som kaffeøl, kirsebærøl og vaniljeøl. Find både tjekkiske retter og øl på menukortet på hotellet!