Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Hamborg

Masser af oplevelser for alle
Oplev den charmerende storby
Propfyldt med kultur og spændende museer
Besøg bla. Hamburger Kunsthalle
Se den berømte gade, Reeperbahn om natten
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Hoteller i Hamborg

Hamborg er perfekt til en weekendtur eller en miniferie, når I trænger til at trække stikket fra hverdagens stress og jag. Hamborg er den næststørste by i Tyskland og er en smuk, moderne, pulserende storby, som med sin korte distance til den danske grænse gør sig ideel til korte visit. Byen er spækket med spændende seværdigheder, lækre restauranter, hyggelige barer, fantastiske shopping-muligheder og ikke mindst skønne hoteller, som I kan se udvalget af her hos Friferie. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Hamborg

Bo på hotel i Hamborg

Bo på hotel i Hamborg

Med et hotelophold i Hamborg har I de perfekte rammer for at nyde byen med en masse sightseeing, hvor I kan glæde jer til at komme hjem på hotellet efter en lang dag ude og blot nyde roen med ren afslapning. På et hotel skal I hverken tænke på rengøring, madlavning eller andre huslige gøremål, så I kan få så meget ud af jeres lille ferie som overhovedet muligt. I kan finde og bestille netop det hotel, der opfylder jeres ønsker og behov her på Friferies hjemmeside, eller I kan ringe til vores hjælpsomme ferierådgivere på tlf. 7015 4141.
Gå på opdagelse i Hamborg

Gå på opdagelse i Hamborg

I Hamborg er der masser af interessante seværdigheder at besøge og opleve. I kan f.eks. besøge byens mest kendte og utrolig smukke kirke, Skt. Michaels-kirken, som er bygget i 1700-tallet, hvor der venter jer en flot udsigt over hele byen fra kirkens 132 meter høje spir. Hamborg er en rigtig havneby, så med sine 800 år gamle havn og som en af verdens største er det et must at slentre rundt ved havnen og måske endda nyde en frokost på en af de pragtfulde fiskerestauranter med udsigt over havet. Er I til kunst, er der Kunsthalle Hamborg, som huser nogle af de største værker som Rembrandt, Edvarc Munch og Picasso, som blot for bygningens arkitektur er en god eftermiddagsbeskæftigelse.
Oplevelser for familiens mindste

Oplevelser for familiens mindste

Hamborg er også interessant for børn, da byen har et stort udvalg af sjove oplevelser for de små. Miniatur Wunderland er blandt de mest populære seværdigheder, hvor den enorme modeljernbaneudstilling er lokaliseret. Børnefamilier vil få en stor fornøjelse ud af et besøg i Miniatur Wunderland med sine i alt 1300 kvadratmeters udstilling. I kan også tage i Tierpark Hagenbeck, som er byens zoologiske have. Denne park har været et sandt forbillede for andre dyreparker, da de har udskiftet bure med tremmer med store indhegninger omgivet af voldgrave, så der på den måde er mere naturlignende rammer for dyrene. Trænger I til blot at sidde og nyde hinandens selskab, kan I tage i Planten un Blomen, som er en flot botanisk have ideelt til afslapning.

En livlig og harmonisk by

En livlig og harmonisk by

Hamborg er en fantastisk storby at rejse til både som par, venner og børnefamilier. Byen rummer både en særlig behagelig ro til at kunne slentre rundt i de fine gader og stræder, og samtidig er der også rig mulighed for at tage i byen og feste. Her er den 930 meter lange gade, Reeperbahn Hamburg, gaden hvor folk fester, hvor der virkelig er gang i den med masser af diskoteker og barer. Er du fodboldinteresseret, er et besøg på Hamburger SV eller St. Pauli stadion bestemt det værd. I kan glæde jer til en helt fantastisk stemning, som med sikkerhed vil være spændende at opleve for selv de mindre fodboldinteresserede. Hamborg byder på alsidige og mangfoldige oplevelser i skønne omgivelser!