Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Harzen

En by, der byder på lidt af hvert
Få timers kørsel fra Danmark
Charmerende byer med smuk arkitektur
Smukke bjerge og skove at opdage
Slap af på en tur med damplokomotiv
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Hoteller i Harzen

Harzen er en oplagt destination for familien, der ikke vil køre for langt, da det kun ligger få timers kørsel fra Danmark. I Harzen kan du opleve en smuk natur med høje bjerge og frodige skove. Endvidere kan du besøge charmerende byer og opleve deres spændende historie og attraktioner. Harzen er blandt andet kendt for sine gamle bindingsværkshuse. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Harzen

På hotel i Harzen

På hotel i Harzen

Harzen er en tysk by, der kun ligger få timers kørsel fra Danmark. I Harzen kan du komme hele vejen rundt, du kan både opleve en frodig natur, en spændende kulturhistorie, samt hyggelige og charmerende byer. Book et ophold på hotel så du kan slappe maksimalt af under din ferie. Med booking af hotel i Harzen kan du slippe for hverdagens stress og gøremål. Book online eller kontakt os på tlf. 7015 4141, hvis du har spørgsmål.

Naturen i Harzen

Naturen i Harzen

I Harzen kan du opleve grønne nåleskove, stenede slugter og stejle klipper. Du kan eksempelvis besøge Harzens Nationalpark, som dækker over et stort område. Her kan du opleve granitklipper, bjergfyr, moser og bakkedale. Midt i hjertet af Tyskland finder du Bloksbjerg, som er det højeste bjerg i Harzen med sine 1.141 meter. Harzen har også hele 3 naturparker, som byder på næsten uberørte naturlandskaber. Book et hotel i Harzen så mulighederne for at gå på opdagelse i naturen ligger lige ved døren.

Kulturen i Harzen

Kulturen i Harzen

Igennem Harzens kultur og historie lærer man virkelig regionen at kende. De mange historiske byer med smukke bindingsværkshuse, sporene efter minedriften og en traditionelle dampbane, er hvad der er med til at give liv i det imponerende bjergland. Harzen har flere attraktioner på UNESCO's verdensarvsliste, som eksempelvis Malmbjergværket, Rammelsberg, den gamle bydel i Quedlinburg og Lutherbyen, Eisleben. Der er massevis af gode oplevelser i vente med et ophold på hotel i seværdighedsrige Harzen.

Aktiviteter i Harzen

Aktiviteter i Harzen

Vil du være aktiv, mens du udforsker Harzens natur, kan du tage på vandreture, som vil føre dig gennem det smukke landskab. Vil du have lidt mere fart over feltet, kan du leje en mountainbike og suse op af bjergene. I Harzen er der også hele 5 bikeparker til ren sjov. For mere action kan man vove sig ud i at prøve at klatre. Her kan du komme op i højderne i Harzens tætte skove eller ved de stejle klipper. Det kan da kun få adrenalinet op at køre!