Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Hessen - Frankfurt am Main

En region fuld af kontraster
Udforsk den travle by, Frankfurt
Oplev bla. det smukke operahus
Mange naturoplevelser i området
Tag på tur ned ad floden Main
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Hoteller i Hessen

I hjertet af Tyskland finder I Hessen, som byder på lidt af hvert. Her er både mulighed for at kunne få sig en aktiv ferie, en rejse med masser af kultur, eller en tur, der handler om afslapning og velvære. Hessen er både til familieferie, storbyrejser og naturoplevelser. Book et ophold på hotel, så I ikke skal bekymre jer om det. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Hessen - Frankfurt am Main

På hotel i Hessen

På hotel i Hessen

Ferieregionerne i Hessen er særdeles alsidige, hvor særligt Frankfurt er blevet et vigtigt mødested for mange turister. Kulturinteresserede vil finde mange interessante muligheder, og samtidig er det tæt på mange naturoplevelser. Book et ophold på hotel i Hessen, op slip bekymringerne og alt det stress, der præger hverdagen. I kan bestille online her på siden, eller I kan kontakte en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7015 4141, hvis I har spørgsmål.

Byer og attraktioner i Hessen

Byer og attraktioner i Hessen

Hessens hovedstad, Wiesbaden er kendt for sit historiske bybillede. Vest for industriområdet og lige omkring Frankfurt, kan man finde et af Tysklands smukkeste vinområder, Rheingau. Bevæger man sig til den sydlige del af Hessen, kan man besøge bjergkæden, Odenwald eller videnskabsbyen Darmstadt. Mod sydvest ligger den romantiske by, Lahntal. Hvis I besøger byen Hanau, som ligger omkring floden, Kinzig, kan I opleve brødrene Grimms fødeby. Book et hotel, der ligger nærmest de byer, I vil besøge.

Naturen i Hessen

Naturen i Hessen

I Taunus kan I besøge det store frilandsmuseum, Hessenpark eller det romerske kastel, Saalburg. Den nordlige del af Hessen er karakteriseret af næsten uberørte landskaber. I Nationalpark Kellerwald-Edersee finder man en af Tysklands største kunstige søer, som også er blevet samlingspunkt for mange vandsportsaktiviteter. Mod øst ligger Rhön, hvor man finder Hessens højeste bjerg, Wasserkuppe med sine 950 meter. Herfra kan man se langt ud over bakker og dale.

Aktiviteter i Hessen

Aktiviteter i Hessen

De historiske byer som Marburg, Wetzlar, Weilburg og Limburg an der Lahn er områder i regionen, som er populært blandt folk, der kan lide at cykle eller at sejle i kano. Urskoven, Sababurg, i Reinhardswald er samtidig populært blandt folk, der kan lide at vandre. Er man en sand vandsportsentusiast, bør man selvfølgelig besøge Edersee. Ellers kan man besøge kurbyerne Bad Salzhausen, Bad Salzschlirf eller Herbstein. Tag på hotelophold i Hessen, hvor I absolut ikke vil kede jer!