Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Nordtyskland

Børnevenligt paradis
I kort afstand fra Danmark
Slap af på de smukke strande i Rostock
Nyd den charmerende ø, Rügen
Forlystelseparker og vandlande for alle
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Hoteller i Nordtyskland

I Nordtyskland kan I tage på en sand opdagelsesferie. Her finder I en lang række af temaparker, vandlande, hvide sandkyster og en fantastisk natur. Derudover er der flere pulserende metropoler og charmerende byer. Bestil jeres rejse for hele familien til Nordtyskland her. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Nordtyskland

På hotel i Nordtyskland

På hotel i Nordtyskland

At tage på ferie i Nordtyskland er en vinder uanset årstid. Her er nemt at køre til, da det er naboland til Danmark. Om foråret er der smukt og frodigt, mens der om sommeren er lidt lunere end i Danmark. Om efteråret kan I opleve de smukke brungule landskaber, mens I om vinteren kan tage rundt på julemarkederne, der lyser den mørke tid op. Book et ophold på hotel i Nordtyskland, så I kan slippe for hverdagens stress og sure pligter, her skal I blot nyde hinanden og de gode faciliteter.

De pulserende metropoler

De pulserende metropoler

I Berlin finder I en tilmuret fortid, der er blevet revet ned for menneskelig mangfoldighed og kunstnerisk udfoldelse. Her kan I se alle de historiske monumenter, besøge resterne af Berlinmuren eller mærke stemning ved 2. verdenskrigs mindesmærke. Endvidere kan I opleve de kreative og pulserende vibes eller de hyggelige caféer. I kan læse mere om Berlin, og de hoteller vi tilbyder i Tysklands hovedstad her. I Hamborg kan I opleve et urbant miljø med kanaler, der løber mellem røde industribygninger. I kan også besøge Hamburger Kunsthalle eller opleve nogle af byens karakteristiske bygninger ved Elbphilharmonie.

Andre nævnværdige byer i Nordtyskland

Andre nævnværdige byer i Nordtyskland

Flensburg ligger ikke langt fra den danske grænse, hvor I kan besøge Museet for Skibsfart og Romproduktion eller slentre en tur gennem gågaden til de hyggelige caféer. I Kiel er der gode shoppingmuligheder med designer outlets. Lidt ude for byen ligger et naturområde med søer, gule marker og frodige skove. Lübeck er en charmerende by med smukke bindingsværkshuse. Her er både moderne og historiske butikker, forlystelsesparken Hansa-Park og det populære badeområde Timmendorfer Strand. Find det hotel i Nordtyskland, der ligger nær de byer, I gerne vil opleve.
En børnevenlig destination

En børnevenlig destination

Nordtyskland er en oplagt destination for familier med børn, da her er fantastiske og børnevenlige muligheder. I kan få jer et par sjove dage ved Østersøen og i naturparkerne, hvor I både kan køre på mountainbike, vandre eller sejle i kano. Derudover er der også massevis af forlystelsesparker, som eksempelvis Heide Park, der er det største i Tyskland. Endvidere er der også mange vandlande, som blandt andet baderesortet Van der Valk. Mulighederne er uanede med et ophold på hotel i Nordtyskland.