Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Rhinen og Mosel

Et mangfoldigt ferieland
En frodig region med Rhinen og vinmarker
Smukke vinbyer
Betagende landskab
Mange vandre- og cykelstier
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Hoteller ved Rhinen og Mosel

I området omkring den smukke flod Rhinen og vindestriketrne ved Mosel finder I de hyggelige vinregioner, slumrende vulkaner, smukke bjergkæder og levende byer. Her er både romantiske borge, en glad befolkning og skøn vin. Mange af de små byer lands floden, summer af romantik og historie, og skyllet ned med de priklende dråber af en kold hvidvin, så er man hensat til total nydelse. Book et ophold på hotel i denne region af Tyskland her hos Friferie. Læs mere
Læs mere
Luk
Hoteller - Rhinen og Mosel

Læs mere om Rhinen og Mosel

På hotel området omkring Rhinen og Mosel

På hotel området omkring Rhinen og Mosel

Tag på ferie til områder Rhinen og Mosel, hvor I vil opleve nogle fantastiske byer, lækker vin fra spændende områder og gode aktivitetsmuligheder i den smukke natur. Find familiens, vennernes eller dig og din partners næste ferie med ophold på hotel i Rhinen og Mosel i Tyskland. Book online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7015 4141. De sidder klar med gode råd og kvalificeret vejledning.

Spændende byer

Spændende byer

Byer som eksempelvis Koblenz, Trier og Mainz anses som kongres- og messebyer, men hvad der er spændende at opleve er vinområderne, der vokser i et smukt landskab. Rheinland-Pfalz har seks vinområder: Pfalz, Rheinhessen, Nahe, Ahr, Mosel og Mittelrhein. Det er et sandt vinmekka, hvor du kan se de hyggelige omgivelser hos vinbonden eller opleve vinens mangfoldighed på markerne. I kan også besøge kurstederne i Eifel for total afslapning.
Aktiviteter i naturen

Aktiviteter i naturen

Rheinland-Pfalz har mange cykelruter, der fører jer gennem det smukke landskab med bjergområder, vulkantoppe og dalstrøg. I kan også vandre på en af de talrige ruter, hvor I til fods kan bevæge jer over højsletterne eller langs floddalene som eksempelvis Mosel floden. Her vil du kunne opleve fantastiske panoramaudsigter og uforglemmelige naturoplevelser. Find et hotel i Rheinland-Pfalz, der placerer sig godt i naturen, så I kan tage på opdagelse.