Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Sydtyskland

Dramatisk og romantisk
Mulighed for storbyferie i München
Hyggelige og velbevarede landsbyer
Så eventyrstemning i landsbyen Füssen
Oplev vild natur i Schwarzwald
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Hoteller i Sydtyskland

I Sydtyskland finder man en blændende natur med spejlblanke søer, majestætiske bjerge og romantiske slotte og borge. Her kan du endvidere tage på fantastiske vandre- og cykelture, hvor du kan nyde landskabet helt tæt på. Hvis du trænger til en storbyferie, kan du også booke hotel i eksempelvis München. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Sydtyskland

På hotel i Sydtyskland

På hotel i Sydtyskland

Er du en der elsker at være aktiv og samtidig kunne opleve naturen fra sine ekstremt smukke sider? Så er et besøg til Sydtyskland det helt rigtige. Her kan du opleve spejlblanke søer, dramatiske bjerge og romantiske slotte rundt på vandre- eller cykelture. Du kan selvfølgelig også besøge den pulserende storby München. Book et ophold på hotel i Sydtyskland, så du har friheden til at gøre, hvad der passer dig og samtidig undgå at skulle stå for hverdagens sure pligter, som madlavning og rengøring.

Storbystemning i München

Storbystemning i München

München er en af Tysklands hippeste byer med en masse attraktive butikker og fantastiske kvalitetsvarer. Booker du et hotel i nærheden af München, kan du eksempelvis opleve barakpaladset Nymphenburg eller den Engelsk Have. Du skal selvfølgelig også se den berømte opera i München. Er du ægte fodboldfan, vil det helt sikkert være en oplevelse værd at tage på Allianz Arena, hvor fodboldholdet Bayern München holder til. 

Andre hyggelige byer

Andre hyggelige byer

Regensburg er en smuk og velhavende by, som er en af Tysklands bedst bevarede byer efter 2. verdenskrig. Her kan du tage en slentretur gennem middelalderbyen og derefter prøve en Regensburger Bratwurst. I Oberbayern kan du opleve den gamle olympiske by, Garmisch-Partenkirchen, som i dag er en berømt kurby. Her er også en smuk og fascinerende natur, som man blandt andet kan opleve fra toppen af Tysklands højeste bjerg, Zugspitze. Book hotel i nærheden af de byer i Sydtyskland du vil besøge. 
Aktiviteter i naturen

Aktiviteter i naturen

Nord for Passau finder du Bayrischer Wald, der er et stort naturområde. Her er bakkede landskaber og store skovområder, så langt øjet rækker. Her kan du være aktiv i dit helt eget tempo med et utal af vandre- og cykelstier, der baner sig gennem naturen. I Allgäu/Bayerische Schwaben finder du både spejlblanke og dybblå søer, samt majestætiske alper, hvorfra man kan nyde de smukkeste udsigter til bjerglandskaberne. Tysklands største svævebane, Nebelhorn-banen, finder du i Allgäuer Alpen. Tager du på hotel i Sydtyskland, vil du komme hjem med en masse uforglemmelige naturoplevelser i bagagen.