Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Ungarn

Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Hoteller i Ungarn

Ungarn byder på fantastisk smuk arkitektur, folkekunst, verdenskendt kurbad og en af Europas mest spændende hovedstader. Tag familien, vennerne eller din partner med til en dejlig ferie i Ungarn med ophold på et hotel. Læs mere
Læs mere
Luk

Rejsemål i Ungarn (1)

Balatonsøen
Ungarn ligger så centralt placeret i Europa, at det ikke har noget hav. Til gengæld har det Balatonsøen, som er den største...
Centraleuropas største indsø
Smukt omkringliggende landskab
Se bjergkæde med vulkaner

Læs mere om Ungarn

På hotel i Ungarn

På hotel i Ungarn

Ungarn er et land, der er rig på folketraditioner. Der findes folkemalerier på vægge og lofter, og kvinder får lavet vidunderlige broderier. Endvidere er deres traditionelle musik af en usædvanlige størrelse med et væld af instrumenter. Vil du opleve Ungarn med de bedste muligheder, er det oplagt at tage opholdet på et hotel. Her kan du slippe bekymringerne og blot nyde godt af service og faciliteter.

Smukke seværdigheder

Smukke seværdigheder

Ungarns natur er meget blid. Det samme kan man ikke sige om deres byggede miljø. Ungarn er en skattekiste på det punkt, med alt fra romerske ruiner og middelalderlige byhuse til barokkirker, neoklassiske, offentlige bygning og art nouveau badehuse. Ikke at forglemme den smukke hovedstad, Budapest, hvor du vil opdage en arkitektonisk perle, hvorend du bevæger dig hen.

De termiske kilder

De termiske kilder

I dag bliver de mere end 300 termiske kilder i Ungarn brugt både terapeutisk, medicinsk og til rekreative formål. De spænder sig fra autentiske badehuse fra de tyrkiske besættelser og art nouveau paladser til kliniske sanatorier. Du vil kunne opleve organisk formede pools, der bobler og sprøjter ved forskellige rytmer og temperaturer sammen med wellnesscentre, der tilbyder et utal af behandlinger. En oplevelse værd!

Gastronomien i Ungarn

Gastronomien i Ungarn

Ungarsk mad er af meget sofistikeret stil. Det består af tre vigtige verdenskøkkener: det franske, det kinesiske og deres eget. Af traditionelle retter kan man ikke komme udenom en klassisk gullaschsuppe. Ungarerne er et folkefærd, der er glad for kød, og de er også gode til at tilberede det. Omvendt har grøntsager ikke den store status. En ægte ungarsk kaloriebombe består af en pandekage flamberet i likør og fyldt med nødder og chokoladesovs. Derudover er landet også verdensberømt for dets vine.