Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Balatonsøen

Det ungarske hav
Centraleuropas største indsø
Smukt omkringliggende landskab
Se bjergkæde med vulkaner
Besøg den afslappede by, Siófok
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Hoteller ved Balatonsøen

Ungarn ligger så centralt placeret i Europa, at det ikke har noget hav. Til gengæld har det Balatonsøen, som er den største indsø i Centraleuropa på næsten 600 kvadratkilometer. Et dejligt sted at søge på hotelferie med både aktiviteter eller ro og afslapning. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Balatonsøen

På hotel ved Balatonsøen

På hotel ved Balatonsøen

Balatonsøen er kendt for at ændre farve efter solens, vindens og skyernes gang. Søen er lang og smal og ligger ved enden af en bjergkæde af vulkaner. Hvis I vælger at tage på hotel ved Balatonsøen, giver det jer en stor frihed. I kan komme og gå som det passer jer, uden at skulle bekymre jer om hverken madlavning eller rengøring. Kontakt Friferie på 7015 4141, hvis I har brug for hjælp til at finde det hotel ved Balatonsøen, der passer jer bedst.

Landskabet ved Balatonsøen

Landskabet ved Balatonsøen

Landskabet ved Balatonsøen er smukt uanset årstid. Om foråret ligger de blomstrende ferskenplantager som slør over bakkerne. I sommerperioden vil man kunne dufte lavendelmarkerne, og når badesæsonen slutter, vil de smukke efterårsfarver skære igennem ved de store vingårde. I de kolde vintermåneder dækkes søen af krystalklar is. Så uanset hvilket tidspunkt du er på ophold ved Balatonsøen, vil naturen være fantastisk.

Aktiviteter at give sig til

Aktiviteter at give sig til

Vil du gerne lave noget aktivt under dit ophold på hotel ved Balatonsøen, kan du leje en cykel. Rundt om hele søen er der cykelstier, så man kan nyde udsigten til landskabet med både natur og sø. Du kan også leje en båd eller en jolle og ro ud og nyde stilheden under himlen. Er man mere afslappet, kan man prøve lykken med at fiske. Der findes omkring 40 forskellige fiskearter i Balatonsøen.

Oplevelser i vente

Oplevelser i vente

Den nordlige og sydlige del af Balatonsøen byder på hvert sit. Fra søens nordlige breder kan man finde borge fra middelalderen, fredfyldte naturområder, smukke slotte og herregårde. Den sydlige del af Balatonsøen har rolige strande og mange hoteller og restauranter, som er oplagt for turister. Ved disse badesteder ligger der hyggelige byer med fiskerestauranter og gamle vinkældre.