Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Velkommen ombord på krydstogt!

Tag på et uforglemmeligt cruise med Friferie, og nyd den næste ferie ombord på et flydende All-Inclusive hotel, hvor I vågner op et nyt sted hver dag. Cruiseskibene byder på et sandt slaraffenland af pools, børneklubber, shows, barer, sjove aktiviteter, massage, underholdning og meget mere, så I kommer med garanti ikke til at kede jer!
Krydstogt er en eventyrlig oplevelse for hele familien og med fantastiske børnepriser kan alle være med! Vælg mellem de bedste cruises i Middelhavet, oplev de smukke norske fjorde eller de spændende baltiske hovedstæder, tag på vintercruise fra Dubai eller forkæl familien med et krydstogt til eksotiske Caribien. Se alle jeres muligheder lige her eller kontakt os på 7015 4141 eller online@friferie.dk og få en ferie, I aldrig glemmer!
Krydstogt
Find inspiration her
Familiecruise i Middelhavet
Forkæl familien med et skønt krydstogt i Middelhavet
Læs mere her
Sommercruise i Norden
Oplev De Norske Fjorde med det fantastiske Costa Favolosa
Læs mere her
Vintercruise fra Dubai
Tag på et ægte 1001 nats eventyr fra Dubai med MSC Splendida
Læs mere her
Oplev Caribiens perler
Drømmecruise med uforglemmelige oplevelser i vidunderlige Caribien
Læs mere her
Find inspiration her
Kør-selv ferie & Luksuscamping. Danmarks bedste udvalg!
Hver uge finder vi et helt specielt tilbud frem til jer, hvor der er gode penge at spare. Så husk at kigge forbi og se om det er noget, der passer til lige netop jer!
Se ugens tilbud her
Sikker betaling
Friferie.dk er medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening. Det betyder at du som kunde hos skiferie.dk er sikret økonomisk og dækket ind under hele rejsen.

Læs alt om krydstog og cruise

Luksusferie på krydstogt

Læs mere
Krydstog eller cruise er for jer, der drømmer om ultimativ luksuriøsitet, afslapning og sjove aktiviteter på ferien, hvor der samtidig venter jer et hav af oplevelser. Det fantastiske ved at tage på ferie ombord på et cruiseskib er, at I kan nyde ferien, mens I rejser fra A til B. I kan koble helt af og skabe en masse mindeværdige øjeblikke med familien, og samtidig glæde jer til at vågne op til et nyt sted hver dag klar til at gå på opdagelse. Vælg mellem forskellige krydstogtsrejser i bl.a. Middelhavet, De Norske Fjorde og Baltikum samt Caribien.

Mad og drikke

Læs mere
Der er noget særligt afslappende ved krydstogt som ferieform, når det kommer til mad og drikke. I kan slippe alle bekymringer om at finde det rette sted til aftenens middag eller dagens forfriskninger, da al mad er inkluderet på cruise. Det skulle blot være skibets væld af lækre spisesteder, der kunne skab tvivl! Der er både buffetrestauranter og a-la-carte restauranter, hvor I kan søge hen, når sulten melder sig og få serveret udsøgte retter med noget for enhver smag.

Oplevelser for børn

Læs mere
Familiens mindste vil elske at være på krydstogt! Der er en masse sjove aktiviteter at give sig i kast med, som sikrer, at ingen kommer til at kede sig. Børnene kan more sig med nye legekammerater i de populære børneklubber, hvor der bliver arrangeret kreative aktiviteter. Der er også rig mulighed for at have det i sjovt i de lækre swimmingpools, hvor hele familien kan få en forfriskende dukkert.

Ren afslapning og velvære

Læs mere
De voksne kan tilmed glæde sig til en dejlig, afslappende ferie, hvor der er fokus på forkælelse for kroppens velvære. Gear helt ned i de forskellige spa-afdelinger, hvor der tilbydes alverdens skønheds- og massagebehandlinger (mod betaling). I kan runde dagen af med en god drink i baren eller loungen til lidt god musik eller sjov underholdning for hele familien.