Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Krydstogt

Vågn op til nye og spændende oplevelser hver dag

Velkommen ombord på krydstogt!

Tag på et uforglemmeligt krydstogt med Friferie, og nyd den næste ferie ombord på et flydende All-Inclusive hotel, hvor I vågner op et nyt sted hver dag. Krydstogtskibene byder på et sandt slaraffenland af pools, børneklubber, shows, barer, sjove aktiviteter, massage, underholdning og meget mere, så I kommer med garanti ikke til at kede jer!

Krydstogt er en eventyrlig oplevelse for hele familien og med fantastiske børnepriser kan alle være med! Vælg mellem de bedste krydstogter i Middelhavet, oplev de smukke norske fjorde eller de spændende baltiske hovedstæder, tag på vinterkrydstogt fra Dubai eller forkæl familien med et krydstogt til eksotiske Caribien. Se alle jeres muligheder lige her eller kontakt os på 7015 4141 eller online@friferie.dk og få en ferie, I aldrig glemmer!

Find inspiration til jeres næste krydstogt

Familiekrydstogt i Middelhavet

Forkæl familien med et skønt krydstogt i Middelhavet til sommer.

Sommerkrydstogt i Norden

Oplev De Norske Fjorde med det fantastiske Costa Favolosa.

Oplev Caribiens perler

Drømmekrydstogt med uforglemmelige oplevelser i vidunderlige Caribien.

Vinterkrydstogt fra Dubai

Tag på et ægte 1001 nats eventyr fra Dubai med MSC Splendida.

Følg os online

Sikker bestilling

Friferie.dk er medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening. Det betyder, at du som kunde hos friferie.dk er sikret økonomisk og dækket ind under hele rejsen.

Luksusferie på krydstogt

Luksusferie på krydstogt

Krydstogt eller cruise er for jer, der drømmer om ultimativ luksus, afslapning og sjove aktiviteter på ferien, hvor der samtidig venter jer et hav af oplevelser. Det fantastiske ved at tage på ferie ombord på et krydstogtskib er, at I kan nyde ferien, mens I rejser fra A til B. I kan koble helt af og skabe en masse mindeværdige øjeblikke med familien, og samtidig glæde jer til at vågne op til et nyt sted hver dag klar til at gå på opdagelse. Vælg mellem forskellige krydstogtsrejser i bl.a. Middelhavet, De Norske Fjorde og Baltikum samt Caribien.

Mad og drikke på krydstogtskibene

Mad og drikke på krydstogtskibene

Der er noget særligt afslappende ved krydstogt som ferieform, når det kommer til mad og drikke. I kan slippe alle bekymringer om at finde det rette sted til aftenens middag eller dagens forfriskninger, da al mad er inkluderet. Det skulle blot være skibets væld af lækre spisesteder, der kunne skab tvivl! Der er både buffetrestauranter og a-la-carte restauranter, hvor I kan søge hen, når sulten melder sig og få serveret udsøgte retter med noget for enhver smag.

Oplevelser for børn på krydstogt

Oplevelser for børn på krydstogt

Familiens mindste vil elske at være på krydstogt! Der er en masse sjove aktiviteter at give sig i kast med, som sikrer, at ingen kommer til at kede sig. Børnene kan more sig med nye legekammerater i de populære børneklubber, hvor der bliver arrangeret kreative aktiviteter. Der er også rig mulighed for at have det i sjovt i de lækre swimmingpools, hvor hele familien kan få en forfriskende dukkert.

Ren afslapning og velvære

Ren afslapning og velvære

De voksne kan godt begynde at glæde sig jeres krydstogtferie, for her er der fokus på forkælelse og afslapning for kroppens velvære. Gear helt ned i de forskellige spa-afdelinger, hvor der tilbydes alverdens skønheds- og massagebehandlinger (mod betaling). I kan runde dagen af med en god drink i baren eller loungen til lidt god musik eller sjov underholdning for hele familien.