Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Krydstogt Arabiske Golf

Kom på en unik ferieoplevelse
Unikke oplevelser på et luksuriøst cruise
Besøg de mest populære byer langs kysterne
Naturoplevelser, 4 pools og skønne restauranter
Bo i hyggelige og velindrettet kahytter
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Krydstogt i Den Arabiske Golf

Tag hele familien med på en uforglemmelig og unik ferieoplevelse på et cruise i Den Arabiske Golf, hvor I besøger mange spændende destinationer undervejs og får god tid til at nyde krydstogtets mange fantastiske faciliteter ombord. I finder både poolområde, sportsfaciliteter og wellnessafdeling, så der er noget for alle aldre! Ruten byder både på Millionbyen Dubai, den aktivitetsfyldte ø Sir Bani Yas og De Forenede Arabiske Emiraters hovedstad Abu Dhabi. Undervejs kan I være heldig at se delfiner, nyde fantastiske solnedgange og glæde jer til ét fantastiske syn, når krydstogtet sejler imod de imponerende skylines langs kysterne. Kom på en ferie I aldrig vil glemme! Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Arabiske Golf

Oplev Sir Bani Yas, Abu Dhabi og Dubai

Oplev Sir Bani Yas, Abu Dhabi og Dubai

Cruiseskibet MSC Splendida sejler jer rundt i Den Arabiske Golf på en unik ferie til en masse spændende destinationer. I får lov til at sætte fødderne i sandet på øen Sir Bani Yas, som byder på skønne naturoplevelser og et vildt dyreliv. Besøg også Abu Dhabi, som er hovedstaden i De Forenede Arabiske Emirater, hvor I vil blive mødt af den store, hvide og karakteristiske moske. Endelig er millionbyen Dubai også på kortet, og her er I garanteret storslået oplevelser helt ud over det sædvanlige.  

Frit valg blandt oplevelser

Frit valg blandt oplevelser

MSC Splendida tilbyder to forskellige ruter, så afhængig af, hvilke byer I vil besøge, kan I vælge den rute, I synes bedst om. Er det Bahrains hovedstad med historiske seværdigheder og den imponerende skyline i Doha i Qatar, der tiltaler jer? Eller lyder det fristende at besøge et af verdens ældste markeder i storbyen Muscat i Oman og yderligere lægge vejen forbi Khasab med det flotteste, krystalklare vand, hvor I måske kan få øje på en delfin? Det er helt op til jer at vælge!

Cruise med alt ombord

Cruise med alt ombord

Ombord på krydstogtet vil I bo i hyggelige kahytter med flot indretning, men I kommer til at bruge det meste af tiden med skibets fantastiske faciliteter, som både byder på poolområde med solsenge og 4 pools, stort kasino med natklub samt alverdens sportsaktiviteter med løbebane og fitness. I får selvfølgelig også tid til at slappe af med spafaciliteter, god mad i restauranten og nyde en drink i en af de hyggelige barer.