Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Krydstogt Baltikum

Stockholm og de baltiske storbyer
Mange timer med faciliteter til søs
Rundt i Østersøen og den baltiske bugt
Flotte storbyer med skøn natur
Oplev Helsinki, Tallinn og Skt Petersborg
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Krydstogt i Baltikum

Bølgebrus, solnedgange og havlugt.Kom med på en historisk sejltur til de baltiske lande på et moderne krydstogtskib, der letter anker fra Stockholm. I kommer helt sikkert ikke til at kede jer med en masse dejlige familiefaciliteter ombord på skibet. Ruten byder på skønne storbyer med både Sankt Petersborg, Tallinn og Helsinki i horisonten. Rejsen rundt i den baltiske bugt byder på lange søfarter, hvor I rigtig kan få tid til at nyde pool og jacuzzi, shoppingområde og soldæk samt teater og kasino på skibet. En cruiseferie er for hele familien, hvor I får en tryg base på skibet, som I kan vende hjem til efter en oplevelsesrig dag. Den alsidige ferieform kombinerer by med natur og afslapning med aktiviteter både til vands og lands, så uanset, hvad familien er til, så finder I det på en krydstogtferie i Baltikum. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Baltikum

Spændende storbyer

Spændende storbyer

Glæd jer til at opleve det smukke Stockholm i Sverige, som er bygget oven på 14 øer dannet, hvor sø og hav mødes. I den finske bugt finder I Helsinki, hvor naturen ligeledes fylder meget i storbyen, hvor en tredjedel er grønne områder. I Sankt Petersborg er den største attraktion Opstandelseskirken med de flotte kupler. Når I ankommer til Tallinn i Estland, skal I gå en tur igennem den gamle bydel.

Oplevelser til alle

Oplevelser til alle

Ombord på skibet eller ved kaj i storbyerne, så finder I oplevelser med noget til alle. I byerne kan I helt selv vælge, hvad I vil bruge ferietimerne på, om det skal være kulturelt, med en drink i hånden, shopping eller forkælelse af børnene. På skibet kan I slappe af med en bog på soldækket, mens børnene bader i poolen. Krydstogtferie er rart, roligt og familievenligt på en og samme tid.