Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Krydstogt Caribiske Øhav

Luksuscruise i Det Caribiske Øhav
Mad er inkluderet i prisen
Nye byer og oplevelser hver dag
Masser af sjov og underholdning ombord
Kombiner afslapning med aktiv ferie
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Krydstogt i Caribien

Udforsk Caribien på et luksuscruise rundt i Det Caribiske Øhav! Her er I garanteret en masse spændende oplevelser og uforglemmelige ferieminder. Krydstogtet har stop på Caymanøerne, Hoduras og Mexico samt mange andre destinationer, hvor I kan glæde jer til at opleve de flotteste sandstrande med krystalklart vand, historiske levn fra fortiden og en utrolig natur med vildt dyreliv og tropiske planter. Ombord på skibet får I også alle tænkelige faciliteter at begive jer til, og så er krydstogtsferie en rigtig dejlig ferieform til samvær med familien. I kan godt glæde jer til at komme afsted på denne drøm af en ferie i Det Caribiske Øhav! Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Caribiske Øhav

Afgang fra Florida i USA

Afgang fra Florida i USA

Vil I på en anderledes og unik ferie, hvor der venter jer en masse nye og spændende oplevelser, er det oplagt at tage på et cruise i Det Caribiske Hav. Her er der aktiviteter og destinationer til enhver smag, og så får I fuldt ud på luksus på et krydstogt med poolområde, underholdning samt gode restauranter og hyggelige barer. Ruten er nøje udvalgt, og I kan godt glæde jer til alle de dejlige ferieoplevelser.  

Mange dejlige ferieøer i vente

Mange dejlige ferieøer i vente

Cruiset tager jer rundt til en masse dejlige tropiske feriesteder med sandstrande og krystalklart vand, som alle vandhunde vil elske. Det er nogle af de flotteste strande, I kan opleve! Derudover venter jer mange seværdigheder med havne, naturparker og gamle byggerier fra Mayafolkets tid. I vil også blive mødt at et vildt dyreliv med aber, farverige fugle og delfiner i horisonten. 

Dejlige dage til søs

Dejlige dage til søs

De dage, hvor I befinder jer til søs, får I en masse oplevelser ombord på skibet, og her kan I rigtig nyde samvær med familien og den rene luksus. Derudover giver dagene til søs mulighed for at slappe af på skibets dæk og nyde den utrolige udsigt, flotte solnedgange samt solens varme i en solseng og efterfølgende tage en kølende dukkert i poolen. Glæd jer til at udforske skibet og de mange lækkerier I finder blandt mange forskellige restauranter.