Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Costa Deliziosa fra Venedig

Alt det får I:
Krydstogt inkl. helpension
3 forskellige pools
Diskotek, kasino og 4D biograf
Børne- og teenageklubber

Perfekt ferieform for hele familien

Med afgang fra Venedig tilbyder Friferie.dk sommerkrydstogt med Costa Deliziosa, hvor I får det bedste af Middelhavet. Krydstogtskibet tager jer med til forskellige destinationer rundt omkring i Middelhavet, hvor der er rig mulighed for at udforske kultur, natur og gastronomi. Ikke en dag er ens og ombord venter jer masser af spændende aktiviteter. Bemærk at Costa Deliziosa sejler to forskellige ruter, afhængig af hvilken afgangsdato I vælger. Bemærk: Priser og ledighed er vejledende. Kontakt Friferie.dk for nærmere information. Læs mere
Læs mere
Luk

Rutebeskrivelse

Dag 1:
Søndag: Venedig
Dag 2:
Mandag: Bari
Dag 3:
Tirsdag: Korfu
Dag 4:
Onsdag: Athen / Santorini
Dag 5:
Torsdag: Til søs / Mykonos
Dag 6:
Fredag: Kotor / Til søs
Dag 7:
Lørdag: Dubrovnik
Dag 8:
Søndag: Venedig
Se hele ruten
Luk
Se hele rutebeskrivelsen
Aktiviteter
Wellness/spa
ekstra betaling ombord

Praktisk information

Bemærk: Flere faciliteter ombord må kun benyttes mod ekstra betaling.
Priserne på et krydstogt er vejledende og kan derfor variere fra den viste pris på hjemmesiden.

Kahytter - Costa Deliziosa fra Venedig

Tag på sommerkrydstogt i Middelhavet med Costa Deliziosa

Oplevelser og stop på turen

Oplevelser og stop på turen

Hop ombord på det storslåede Costa Deliziosa og nyd et fantastisk krydstogt, hvor I sejler rundt i det smukke Middelhav. Costa Deliziosa har afgang fra den italienske by, Venedig, og undervejs vil I opleve mange spændende destinationer, samt nyde godt af et stort udvalg af underholdende aktiviteter for både store og små. I får en masse nye oplevelser på dette fantastiske krydstogt og mange skønne ferieminder at tage med hjem.

Nøøøj - dét for børn!

Nøøøj - dét for børn!

Et krydstogt er en eventyrlig ferieform for hele familien, og har I børn med, kommer de helt sikkert ikke til kede sig! Ombord på Costa Deliziosa finder I masser af sjove aktiviteter for børn i alle aldre, såsom legerum, pools, børneklubber, spillearkade, 4D-biograf og meget mere. Børnene kan spise alle de is, de orker (og må!), så det bliver helt sikker en ferie, de sent til glemme! Når I går fra borde i de mange spændende havne, byder de på spændende oplevelser for hele familien.

Lækker pool, wellness og teater

Lækker pool, wellness og teater

På Costa Deliziosa finder I hele 3 pools og flere boblebade, så I kan komme helt ned i gear og virkelig nyde ferien. Når I er til søs, kan I slappe af ved poolkanten, få lidt solen og en lækker drink. Skal de voksne forkæles lidt ekstra, skal I helt sikkert lægge vejen forbi wellnessafdelingen og få en behandling. For de aktive er der fitness ombord eller I kan løbe en tur på skibets kæmpe dæk. I har også mulighed for at opleve sjove og underholdende shows i skibets teater. 
Hver dag byder på noget nyt

Hver dag byder på noget nyt

Det er en helt særlig oplevelse at vågne op et nyt sted hver dag, og når I tager på krydstogt med Costa Deliziosa i Middelhavet, kommer I bl.a. forbi Bari i Italien, de græske øer Korfu og Santorini og Kroatien. I kan bestille guidede ture på cruiseskibet eller I kan i land og opleve de mange destinationer på egen hånd. I kommer til at opleve alt fra smukke strande og skøn natur til spændende kultur og lækker shopping.