Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Costa Fascinosa fra Savona

Alt det får I:
Krydstogt inkl. helpension
Adgang til 4 pools og børnepool
Underholdning i teater i tre niveauer
Børneklub til børn i forskellige aldre

En masse sjov til vands

Med afgang fra Savona i Italien tager Friferie jer med på et enestående Middelhavskrydstogt med Costa Fascinosa. Cruiset byder på massevis af spændende oplevelser og aktiviteter for hele familien. I vil besøge en ny destination hver dag, hvor der er mulighed for at gå på opdagelse og opleve byernes kultur, historie og seværdigheder. Skibet er fyldt med massevis af sjov og spas samt mulighed for afslapning, så man kan let få flere timer til at gå ombord. Vær opmærksom på, at sejlruten er forskellig, alt afhængig af hvilken afrejsedato I vælger. Bemærk: Priser og ledighed er vejledende. Kontakt Friferie.dk for nærmere information. Læs mere
Læs mere
Luk

Rutebeskrivelse

Dag 1:
Søndag: Savona
Dag 2:
Mandag: Napoli
Dag 3:
Tirsdag: Catania / Palermo
Dag 4:
Onsdag: La Valletta / Til søs
Dag 5:
Torsdag: Til søs / Ibiza
Dag 6:
Fredag: Barcelona / Palma De Mallorca
Dag 7:
Lørdag: Marseille / Barcelona
Dag 8:
Søndag: Savona
Se hele ruten
Luk
Se hele rutebeskrivelsen
Aktiviteter
Wellness/spa
ekstra betaling ombord

Praktisk information

Bemærk: Flere faciliteter ombord må kun benyttes mod ekstra betaling.
Priserne på et krydstogt er vejledende og kan derfor variere fra den viste pris på hjemmesiden.

Kahytter - Costa Fascinosa fra Savona

Tag på sommerkrydstogt i Middelhavet med Costa Fascinosa

Costa Facinosa - For hele familien

Costa Facinosa - For hele familien

Et krydstogt er for alle og I får muligheden for at se og opleve nye kulturer og destinationer hver dag. Samtidig sejler I på Middelhavet i smukke omgivelser, og ombord finder I alt, hvad hjertet begærer ombord. Costa Facinosa tilbyder intet mindre end 5 restauranter, 13 barer, inklusiv en cognac- & cigar-bar og en kaffe- og chokoladebar, stort wellnessområde på 6.000 m2 i to etager med blandt andet fitnessrum, sauna og tyrkisk bad, 5 jacuzzi, 4 pools, sportsbane og løbebane rundt skivet, 4D biograf og en vandrutsjebane. Kort sagt noget for enhver og ingen grund til at kede sig ombord på Fascinosa.

Krydstogt er skønt med børn

Krydstogt er skønt med børn

Costa sørger for børnene er underholdt hele vejen rundt i Middelhavet - ud over pools findes der ombord på Fascinosa et udendørs poolområde med piratskib og et slot fordelt på 2 dæk. Der er videospil i lange baner i Costas Squok-Club område, for de mindste er der mulighed for at opleve en dag med Gurli Gris, der er både mini- og maxiclub for børn mellem 3 og 11 år og en teenclub for de store 12-17årige. Her er der tilrettelagt underholdning og faciliteter, der passer til målgrupperne. Hvad venter I på? Tag på cruise med Costa Fascinosa og få en oplevelse for hele familien.

Costa Fascinosa - Glamour på højt plan

Costa Fascinosa - Glamour på højt plan

Costa Fascinosa er helt sikkert det mest glamourøse skib i Costas flåde. Når I rejser med Costa Fascinosa, er I omgivet af filmlegender og deres mest berømte værker. Elegante og attraktive omgivelser byder op til fest, den charmerende og fascinerende atmosfære giver en følelse af, at I er på krydstogt i selskab med tidernes største skuespillere og bedste film. Nyd at være en del af klubben og forkæl jer selv.