Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Costa Fascinosa fra Savona

Top Faciliteter
Restaurant
Antal: 5
Bar
Antal: 13
Aften underholdning
Soldæk

En masse sjov til vands

Med afgang fra Savona i Italien tager Friferie jer med på et enestående Middelhavskrydstogt med Costa Fascinosa. Cruiset byder på massevis af spændende oplevelser og aktiviteter for hele familien. I vil besøge en ny destination hver dag, hvor der er mulighed for at gå på opdagelse og opleve byernes kultur, historie og seværdigheder. Skibet er fyldt med massevis af sjov og spas samt mulighed for afslapning, så man kan let få flere timer til at gå ombord. Vær opmærksom på, at sejlruten er forskellig, alt afhængig af hvilken afrejsedato I vælger. Læs mere
Læs mere
Luk
Destinationer
Vestlige Middelhavet
Underholdning
4D biograf
Kasino
Discotek
Bibliotek
Racerbils simulator
Internet spot
Galleri
Services
Antal kahytter
Antal: 1508
Apotek
Shopping område
Foto shop
Vaskeservice
Information
Organiserede udflugter
Læge ombord
Soldæk
Wifi
Aktiviteter
Teenage område
Jacuzzi
Antal: 5
Udendørspool
Antal: 2
Sauna
Tyrkisk bad
Børneklub
Indendørspool
Antal: 2
Solarium
Vandrutchebaner
Internet computere
Wellness/spa
ekstra betaling ombord
Barer/Restauranter
Bar
Antal: 13
Restaurant
Antal: 5
Animation
Teater
Aften underholdning
Sportsfaciliteter
Løbebane
Yoga og Pilates
Golf bane
Jogging bane
Fitness
Putting område
Sportsbane

Praktisk information

Bemærk: Flere faciliteter ombord må kun benyttes mod ekstra betaling.

Kahytter - Costa Fascinosa fra Savona

Tag på sommerkrydstogt i Middelhavet med Costa Fascinosa

Costa Facinosa - For hele familien

Costa Facinosa - For hele familien

Et krydstogt er for alle og I får muligheden for at se og opleve nye kulturer og destinationer hver dag. Samtidig sejler I på Middelhavet i smukke omgivelser, og ombord finder I alt, hvad hjertet begærer ombord. Costa Facinosa tilbyder intet mindre end 5 restauranter, 13 barer, inklusiv en cognac- & cigar-bar og en kaffe- og chokoladebar, stort wellnessområde på 6.000 m2 i to etager med blandt andet fitnessrum, sauna og tyrkisk bad, 5 jacuzzi, 4 pools, sportsbane og løbebane rundt skivet, 4D biograf og en vandrutsjebane. Kort sagt noget for enhver og ingen grund til at kede sig ombord på Fascinosa.

Krydstogt er skønt med børn

Krydstogt er skønt med børn

Costa sørger for børnene er underholdt hele vejen rundt i Middelhavet - ud over pools findes der ombord på Fascinosa et udendørs poolområde med piratskib og et slot fordelt på 2 dæk. Der er videospil i lange baner i Costas Squok-Club område, for de mindste er der mulighed for at opleve en dag med Gurli Gris, der er både mini- og maxiclub for børn mellem 3 og 11 år og en teenclub for de store 12-17årige. Her er der tilrettelagt underholdning og faciliteter, der passer til målgrupperne. Hvad venter I på? Tag på cruise med Costa Fascinosa og få en oplevelse for hele familien.

Costa Fascinosa - Glamour på højt plan

Costa Fascinosa - Glamour på højt plan

Costa Fascinosa er helt sikkert det mest glamourøse skib i Costas flåde. Når I rejser med Costa Fascinosa, er I omgivet af filmlegender og deres mest berømte værker. Elegante og attraktive omgivelser byder op til fest, den charmerende og fascinerende atmosfære giver en følelse af, at I er på krydstogt i selskab med tidernes største skuespillere og bedste film. Nyd at være en del af klubben og forkæl jer selv.