Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Costa Favolosa fra København

Alt det får I:
Helpension
4 pools, børnepool og vandrutsjebaner
Havneafgift
Obligatoriske drikkepenge

Rundt i Norden

Med afrejse fra København tilbyder vi sommercruise til Norden med Costa Favolosa. Oplev den barske, men smukke natur i Norge, de brede, hvide sandstrande i Tyskland, og den hyggelige svenske by Göteborg. Her får I det bedste fra Nordeuropa. Bemærk, at ruten varierer alt efter hvilken afrejsedato I vælger. På krydstogtet vil I opleve nye destinationer og spændende byer, så ikke én dag er ens. På det fantastiske skib vil der være rig mulighed for afslapning, samt aktiviteter og underholdning dagen lang. Dette er bestemt en ferieform for hele familien. Bemærk: Priser og ledighed er vejledende. Kontakt Friferie.dk for nærmere information. Læs mere
Læs mere
Luk

Rutebeskrivelse

Dag 1:
Lørdag: København
Dag 2:
Søndag: Til søs
Dag 3:
Mandag: Hellesylt / Geiranger
Dag 4:
Tirsdag: Bergen
Dag 5:
Onsdag: Stavanger
Dag 6:
Torsdag: Göteborg
Dag 7:
Fredag: Warnemünde
Dag 8:
Lørdag: København
Se hele ruten
Luk
Se hele rutebeskrivelsen
Aktiviteter
Udendørspool
Antal: 2, glastag til overdækning
Wellness/spa
ekstra betaling ombord

Praktisk information

Bemærk: Flere faciliteter ombord må kun benyttes mod ekstra betaling.
Priserne på et krydstogt er vejledende og kan derfor variere fra den viste pris på hjemmesiden.

Kahytter - Costa Favolosa fra København

Sommerkrydstogt i de norske fjorde med Costa Favolosa

Krydstogt i Norden

Krydstogt i Norden

Med en krydstogtferie får I mulighed for at holde en pause fra den travle hverdag. Tag med på et sommercruise i Norden med det fantastiske Costa Favolosa og oplev en ferie, I sent vil glemme! Ombord på krydstogtskibet venter jer alverdens faciliteter og mange oplevelser for hele familien. Cruiset tager jer rundt til vores skønne nabolande Norge, Sverige og Tyskland, hvor I har mulighed for at opleve storslået natur samt hyggelige byer.

Costa Favolosa - en sand klassisker

Costa Favolosa - en sand klassisker

Skibet er det 15. i rækken fra Costa Cruises og kan have intet mindre end 3.000 passager ombord. Favolosa er perfekt til at sejle i de nordlige farvande, da flere af faciliteterne ombord kan tilpasses efter vejret, med blandt andet glastag, der kan rulles ud over en af de større pools. Ydermere finder flere udkigsposter med kikkerter på øverste dæk, hvor I kan udsigten ved indsejlingerne til de norske fjorde på den bedst mulige måde.

For børn i alle aldre

For børn i alle aldre

En af de mest velkendte ting på Favolosa er de 4 pools ombord, både inde og ude, samt vandrutsjebanen på øverste dæk i de karakteristiske blå og gule farver. Her kan børn i alle aldre boltre sig sammen. Derudover er der planlagte aktiviteter for børn fra 3 til 17 år, som er alderstilpasset. Hvis man vil rundt på egen hånd, er der på dæk 5 en masse underholdningsmuligheder, som virtuel world og spilleområde med PlayStation samt spil med fart på!

Turen rundt hos vores naboer

Turen rundt hos vores naboer

Turen rundt i det nordiske farvand er en sand fryd for passagerne ombord på Costa Favolosa. Ikke blot fordi udsigten undervejs er af helt specielle højder, men også på grund af de muligheder, som skibet tilbyder alle ombord. Ruten til de norske fjorde, med stop i Sverige og Tyskland på vej hjem, er den perfekte sammensætning af destinationer, med både strand, natur og kultur i byen, Snyd ikke jer selv for den unikke oplevelse, hvor der er plads til hele familien.