Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Costa Fortuna fra Genova

Alt det får I:
Helpension
Adgang til flere pools, børnepool og boblebad
Obligatoriske drikkepenge
Havneafgift
Top Faciliteter
Soldæk
Top Faciliteter
Soldæk

En masse sjov til vands

Med afgang fra Italienske Genova tager Costa og Friferie jer med på et enestående oplevelse i de smukke middelhav med Costa Fortuna. Krydstogtet sejler to forskellige ruter - alt efter hvilken afrejsedato I vælger, så I har mulighed for at vælge den rute, der passer bedst til jeres ønsker. Uanset hvad I vælger, kan I se frem til at besøge nye destinationer, hvor der er mulighed for at gå på opdagelse og opleve byernes kultur, historie og seværdigheder. Skibet er fyldt med massevis af sjov og mulighed for afslapning, så man kan let få en skøn ferie til at gå ombord. Bemærk: Priser og ledighed er vejledende. Kontakt Friferie.dk for nærmere information. Læs mere
Læs mere
Luk

Rutebeskrivelse

Dag 1:
Fredag: Genova
Dag 2:
Lørdag: Marseilles /
Dag 3:
Søndag: Barcelona / Tarragona
Dag 4:
Mandag: Valencia / Palma De Mallorca
Dag 5:
Tirsdag: Til søs / Palma De Mallorca
Dag 6:
Onsdag: Civitavecchia / Ibiza
Dag 7:
Torsdag: La Spezia / Olbia
Dag 8:
Fredag: Genova
Se hele ruten
Luk
Se hele rutebeskrivelsen
Destinationer
Vestlige Middelhavet
Aktiviteter
Teenage område
Udendørspool
Antal: 3
Internet computere
Tyrkisk bad
Vandrutchebaner
Jacuzzi
Antal: 5
Wellness/spa
Sauna
Børneklub
Indendørspool
Antal: 1
Services
Antal kahytter
Antal: 1358
Information
Organiserede udflugter
Foto shop
Wifi
Vaskeservice
Frisør
Shopping område
Soldæk
Sportsfaciliteter
Løbebane
Jogging bane
Fitness
Yoga og Pilates

Praktisk information

Bemærk: Flere faciliteter ombord må kun benyttes mod ekstra betaling.
Priserne på et krydstogt er vejledende og kan derfor variere fra den viste pris på hjemmesiden.

Tag på sommerkrydstogt i Middelhavet med Costa Fortuna

Middelhavskrydstogt med Costa Fortuna

Middelhavskrydstogt med Costa Fortuna

I 2019 sejler Costa Fortune med 2 forskellige ruter som bestemmes af afrejsedatoen. I foråret og igen i September sejler skibet ud fra Genova og besøger Marseilles i Frankrig, Barcelona og Valencia i Spanien, Civitavecchia og La Spezia i Italien og slutter af igen i Genova. I sommermånederne fra midt Maj til September sejles der ud fra Genova, fortsat med stop i Marseilles. Dernæst går turen til Tarragona, Palma De Mallorca og Ibiza i Spanien før turen gå til Italienske Sardinien og hovedbyen Olbia. Fra den solbeskinnede ø sejler skibet retur til Genova.

Kahytter ombord på Costa Fortuna

Kahytter ombord på Costa Fortuna

Ombord på Costa Fortuna er der kahytter for alle, om I ønsker en indvendig kahyt med den komfort I forventer af et krydstogtskib eller en udvendig hvor I får udsigten til havet og de fine destinationer. En balkonkahyt hvor I kan komme ud og nyde luften og duften af sejlads eller en af de større åbne suiter med en fremragende service. Fælles for alle kahytter er komforten af et luksuriøst krydstogtskib.

Vandpjaskeri og massevis af aktiviteter

Vandpjaskeri og massevis af aktiviteter

Tag et dyp i en af Costa Fortunas swimmingpools eller læg benene op på en solseng og nyd solens stråler med en betagende udsigt over havet. Kan det blive bedre? Ja, hvis I har en lækker drink, en kold øl eller sodavand i hånden.  Mærk suset i maven, når du sætter dig på kanten af vandrutsjebanen, giver slip og bare farer afsted. 

Brug for fornyede energi? Så kan vi anbefale en tur i et spabad, en omgang lækker massage eller en skønhedsbehandling - Costas behandlere er mestre til at sørge for at I kommer hjem med masser af energi ovenpå en oplevelsesrig tur. Skal pulsen op, så kan I smutte en tur i det veludstyret fitnesscenter eller prøve kræfter med løbebanen, mens skibet bevæger sig ud i horisonten. Til en omgang fodbold, volleyball, tennis eller basketball på multisportsbanen. 

Selvom mørket falder på, så betyder det ikke at I skal ked jer. På Costa Fortuna kan i bevæge kroppen i takt med musikken på diskoteket, opleve imponerende og sjov underholdning i teateret eller mærk pulsen stige i spænding på kasinoet.  

Costa Fortuna sørger for masser af børneunderholdning

Costa Fortuna sørger for masser af børneunderholdning

Hele familien kan roligt tage på ferie på Costa Fortuna. Skibet er spækket med underholdning til familiens mindste med legerum, videospil og børneklub. Børneklubben byder på sjove aktiviteter  såsom temafester, vandpjaskeri i poolen, dans og turneringer i lange baner. Børneklubben har åbent hverdag, så I kan roligt læne jer tilbage med en drink i hånden eller prøve en af skibets sjove aktiviteter, mens børnene hygger sig og får nye venskaber.