Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Costa Luminosa fra Venedig

Alt det får I:
Krydstogt inkl. helpension
3 forskellige pools og 1 børnepool
Stort wellnessområde (mod betaling)
Børne- og teenageklubber

Den ideelle ferie for hele familien

Hop ombord på det smukke Costa Luminosa og nyd et herligt krydstogt, hvor I sejler rundt i det smukke Middelhav. Costa Luminosa har afgang fra den italienske havneby, Venedig og sejler derefter to forskellige ruter, alt efter hvilken afrejsedato I vælger. Undervejs vil I opleve mange spændende destinationer, samt nyde godt af et stort udvalg af underholdende aktiviteter for både store og små. Se frem til både græske øer og smukke storbyer. I får en masse nye ferieminder på dette fantastiske cruise, I kan tage med hjem. Bemærk: Priser og ledighed er vejledende. Kontakt Friferie.dk for nærmere information. Læs mere
Læs mere
Luk

Rutebeskrivelse

Dag 1:
Lørdag: Venedig
Dag 2:
Søndag: Til søs / Split
Dag 3:
Mandag: Argostoli / Kotor
Dag 4:
Tirsdag: Santorini / Katakolon
Dag 5:
Onsdag: Mykonos / Athens
Dag 6:
Torsdag: Katakolon / Til søs
Dag 7:
Fredag: Bari
Dag 8:
Lørdag: Venedig
Se hele ruten
Luk
Se hele rutebeskrivelsen

Praktisk information

Bemærk: Flere faciliteter ombord må kun benyttes mod ekstra betaling.
Priserne på et krydstogt er vejledende og kan derfor variere fra den viste pris på hjemmesiden.

Kahytter - Costa Luminosa fra Venedig

Nyd et sommerkrydstogt til søs med Costa Luminosa

Costa Luminosa en særlig oplevelse for hele familien

Costa Luminosa en særlig oplevelse for hele familien

Velkommen ombord på den smukke juvel Costa Luminosa. Som navnet antyder er skibet skabt i lysets spil med de smukke lysekroner. Skibet lever selvfølgelig op til alle forventninger med lækre restauranter, hyggelige bar og lounges - samt aktiviteter for hele familien. Luminosa stopper desuden på nogle af de mest populære destinationer i det østlige Middelhav 


Alt det for børn

Alt det for børn

Familiens mindste kan nyde godt af sjove aktiviteter og underholdning på Costa Luminosa. Slip børnene løs i Luminosas legerum og nyd deres store smil og grin, mens de hygger sig. Costa Luminosa sørger for underholdning i top i Squok Club og Teens Club, hvor børnene ikke blot bliver aktiveret, men også bringer minder om sjove timer og nye venskaber med hjem i bagagen.

Squok Club er inddelt i aldersgrupperne 3-6 år og 7-11 år og klubberne har åbent hele dagen, hvilket også giver jer friheden til at nyde skibets mange faciliteter eller en romantisk middag på et af Luminosas lækre restauranter. Teens Club er også inddelt i to aldersgrupper for 12-14 årige og 15-17 årige. De unge kan lære nye dansetrin til danseundervisningen, konkurrere mod andre i sportsturneringerne, pjaske i poolen til poolfester eller slippe kreativiteten ud til temamiddagene. Der er en ting som er sikkert og det er at børnene bestemt ikke kommer til at kede sig på Costa Luminosa. 

Pool og spa - afslapning i stor stil!

Pool og spa - afslapning i stor stil!

Tag en dukkert i Luminosas udendørs pool eller læn jer tilbage på en solseng og mærk solens stråler. Fra dækket kan I nyde den betagende udsigt over havet - måske med en lækker drink i hånden? Mærk feriestemningen i et af boblebadene, som sikre at I får koblet af fra hverdagens stress og jag. 

Costa Luminosa byder desuden på et stort spa-område (mod gebyr), hvor der er plads til at få ladet batterierne op med en omgang massage, en skønhedbehandling, et dampbad eller ved et dyp i de thalassoterapeutiske pools - I kommer hjem med nyt overskud og fornyet energi. 


Sjov for alle

Sjov for alle

Skal formen holdes ved lige eller har I blot brug for at få pulsen op, så frygt ikke. På Costa Luminosa er der både fitnessrum med moderne maskiner og betagende havudsigt, løbebane under åben himmel, samt multisportsbane, hvor I kan udfordre hinanden med en omgang fodbold, volleyball, basketball eller tennis. 

Få smil på læben i Costa Luminosas 4D-biograf som sørger for at aktivere jeres sanser. I får oplevelsen af at være en del af filmen og bliver bragt ind i nye universer. Om aftenen kan i læne jer tilbage og nyde diverse underholdningsshows i Costa Luminosas teater. Bliv imponeret af tryllekunst og cirkusshows - vi garanterer ikke, at I undgår ømme mavemuskler efter for mange grin.