Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Costa Magica fra Stockholm

Alt det får I:
Helpension
Masser af underholdning for store og små
Obligatoriske drikkepenge
Havneafgift

Velkommen ombord på Costa Magica

Tag med Friferie.dk på sommerkrydstogt og besøg Østersøens perler, skibet sejler ud fra Stockholm og sejler ind i den baltiske bugt. Turen går til både finske Helsinki, russiske Skt. Petersborg, Estlands Tallinn og retur til Stockholm. Alle byerne er kendt for deres unikke arkitektur, lokale kultur og fascinerede historie. Krydstogt er en fantastisk mulighed for at slappe af og opleve på engang - imens der er massevis af underholdning for store og små. Bemærk: Priser og ledighed er vejledende. Kontakt Friferie.dk for nærmere information. Læs mere
Læs mere
Luk

Rutebeskrivelse

Dag 1:
Lørdag: Stockholm
Dag 2:
Søndag: Stockholm
Dag 3:
Mandag: Helsinki
Dag 4:
Tirsdag: Skt Peterborgs
Dag 5:
Onsdag: Skt Peterborgs
Dag 6:
Torsdag: Tallinn
Dag 7:
Fredag: Stockholm
Dag 8:
Lørdag: Stockholm
Se hele ruten
Luk
Se hele rutebeskrivelsen
Aktiviteter
Udendørspool
Antal: 3, glastag til overdækning

Praktisk information

Bemærk: Flere faciliteter ombord må kun benyttes mod ekstra betaling.
Priserne på et krydstogt er vejledende og kan derfor variere fra den viste pris på hjemmesiden.

Kahytter - Costa Magica fra Stockholm

Sommerkrydstogt til Baltikum i Østersøen med Costa Magica

Nyd de længere stop og nå at opleve meget mere

Nyd de længere stop og nå at opleve meget mere

Tag med Costa Cruises rundt i Baltikum med afgang fra smukke Stockholm - den korte distance imellem destinationerne på ruten giver ekstra mulighed for at opleve de flotte historiske storbyer som Baltikum og Østersøen har at byde på. Første stop er en hel dag i finske Helsinki, dernæst sejles der mod Ruslands Skt. Petersborg hvor både tirsdag og onsdag kan bruges i land. Costa Magica tager jer herefter til Estland og Tallinn og afslutter igen i Stockholm hvor I helt sikkert skal opleve byen her inden i tager derfra.

For hele familien også børn

For hele familien også børn

Med Costa Cruises og Costa Magica er der mange muligheder for at blive underholdt ombord for alle og enhver. Om det er biblioteket eller shopping der trækker, eller de yngre publikum skal spille videospil, eller besøg børne og teenage klubben. hele familien kan også se frem til de flotte forestillinger ombord. For de ægte vandhunde er der intet mindre end 4 pools, hvor af 1 af dem er med overdækning - der er rig mulighed for ægte afslapning med hele 5 boblebade ombord og en vandrutsjebane til fartdjævlene.

Kahytterne ombord på Costa Magica

Kahytterne ombord på Costa Magica

Costa Magica er et smukt skib, der kan opfylde jeres drømme. Her vil I bo i en af skibets 1.358 rummelige kahytter, hvor alle har eget TV, klimaanlæg og minibar. Tilvælg en af de mange kahytter ombord som har privat balkon eller en af de enkelte med direkte adgang til spa. Efter en spændende dag til lands og til vands, vil I helt sikkert komme til at sove som en drøm i skibets dejlige kahytter.