Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

MSC Meraviglia fra Norske fjorde

Alt det får I:
Helpension
Stort udvalg af poolaktiviteter
Adgang til forskellige sportsaktiviteter
Havneafgift

Oplev Nordens smukke fjorde langs Norges kyst

Tag med MSC Meraviglia til de norske fjorde og bestem selv, hvilke fjorde I vil besøge. Sejlplanen varierer på afrejsedagene, og derfor kan I være med til at bestemme præcis, hvor jeres cruise skal gå hen. Fælles for alle sejlruterne er Norske Flåm, som er kendt for den forbløffende natur, og tyske Kiel på sidstedagen, som byder på kultur og shopping. Så skynd jer at sikre jer en plads, for der er få afgange med hver rute. Bemærk: Priser og ledighed er vejledende. Kontakt Friferie.dk for nærmere information. Læs mere
Læs mere
Luk

Rutebeskrivelse

Dag 1:
Søndag: København
Dag 2:
Mandag: Til søs
Dag 3:
Tirsdag: Hellesylt/Geiranger
Dag 4:
Onsdag: Flåm
Dag 5:
Torsdag: Stavanger
Dag 6:
Fredag: Til søs
Dag 7:
Lørdag: Kiel
Dag 8:
Søndag: København
Se hele ruten
Luk
Se hele rutebeskrivelsen

Praktisk information

Bemærk: Flere faciliteter ombord må kun benyttes mod ekstra betaling.
Priserne på et krydstogt er vejledende og kan derfor variere fra den viste pris på hjemmesiden.

Kahytter - MSC Meraviglia fra Norske fjorde

Tag på sommerkrydstogt i Norden med MSC Meraviglia

Krydstogt i Norden - bestem selv

Krydstogt i Norden - bestem selv

Tag på en uforglemmelig krydstogtsferie med MSC Meraviglia, som hen over sommeren sejler med hele 5 forskellige ruter, så I kan selv være med til at bestemme, hvilke destinationer I helst vil besøge. Se mere om de forskellige ruter og stop her! 

Kombinér en dejlig afslappende ferie på et flydende luksushotel, der byder på forkælelse og en masse oplevelser i de smukke norske fjorde.


MSC Meraviglia

MSC Meraviglia

MSC Meraviglia er cruiseskibet, der sørger for den perfekte oplevelse til søs. Ombord kan I nyde det lækre udbud af restauranter, fantastisk underholdning og skønne panoramaområder i det moderne loungeområde.

Børnene kan slå sig løs i det fantastiske vandland, som I også finder ombord, så I kan godt glæd jer til dagene til søs, hvor I rigtig kan opleve alt det, skibet byder på.

For børn og barnlige sjæle

For børn og barnlige sjæle

På MSC Meraviglia er der et hav af muligheder for børn og barnlige sjæle - især Polar Aquapark er populært, og et er et af de mest spændende vandlande set til søs. Hele 3 vandrutsjebaner, en Himalaya-bro samt flere pools og aktiviteter. Ombord på MSC Meraviglia ved I altid, hvor I finder børnene - på øverste dæk i fuld fart ud over skibets høje sider.