Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

MSC Poesia - Norske fjorde

Top Faciliteter
Restaurant
Antal: 3
Bar
Antal: 8
Aften underholdning
Soldæk

Lad sommerferien gå til søs med MSC Poesia

Besøg de smukkeste steder i Norden med MSC Poesia med dybe fjorde, høje bjerge og fine strande. Den bjergtagende natur vil pusten fra jer, og især de norske fjorde er helt fortryllende smukke. Men - grav også dybere og oplev mere end flot natur, for området byder også på spændende kultur og de imødekommende lokale kan helt sikkert nogle gode historier om de gamle naturskabte områder! Læs mere
Læs mere
Luk
Destinationer
Nordeuropa
Underholdning
Internet spot
Galleri
Spillehal
Kasino
Film skærm
udendørs
Shuffleboard
Discotek
Services
Organiserede udflugter
Shopping område
Frisør
Soldæk
Antal kahytter
Antal: 1275
Information
Aktiviteter
Udendørspool
Jacuzzi
Tyrkisk bad
Sauna
Børneklub
Wellness/spa
Indendørspool
Barer/Restauranter
Restaurant
Antal: 3
Bar
Antal: 8
Animation
Teater
Aften underholdning
Sportsfaciliteter
Basketball
Fitness
Tennis

Praktisk information

Bemærk: Flere faciliteter ombord må kun benyttes mod ekstra betaling.

Kahytter - MSC Poesia - Norske fjorde

Læs mere om MSC Poesia - Norske fjorde

Cruise i Norden

Cruise i Norden

En krydstogtferie er en pause fra den travle hverdag, som vi alle kender så godt. Her er der mulighed for at få en ferie, I aldrig glemmer. Kombinér den afslappede ferieform på et resort på havet og personale, der kun er til for at give jer en luksusoplevelse med de mange unikke destinationer i de norske fjorde.

MSC Poesia

MSC Poesia

Alle er velkomne ombord på MSC Poesia, som er et elegant skib med både traditionelt håndværk og kreativt design. Gå en tur i den afslappende Zen-have, besøg den herlige sushibar eller få mulighed for at koble helt af i spa- og wellnessafdelingen med herlig massage i Aurea. Vil I have mere action, er der både fitness og sport ombord, som blandt andet basketball, tennis, shuffleboard og minigolf. Når sulten melder sig, er maden aldrig langt væk og hver eneste ret tilberedes med omhu ombord med de bedste råvarer. MSC Poesia er en helhedsoplevelse for alle.

For legebørn  - det er sikkert!

For legebørn - det er sikkert!

En af de mest velkendte ting på MSC Poesia er det store lækre soldæk med tilhørende pool, hvor både børn og barnlige sjæle kan få mange timer til at gå. Lige meget hvilken alder jeres børn har, garanterer vi, at der er aktiviteter og faciliteter ombord for deres aldersgruppe. MSC Cruises fokuserer altid på den bedste oplevelse for hele familien og det kan mærkes! Så I kan godt begynde at glæde jer, for MSC Poesia er det perfekte valg, hvis I vil på ferie i storslået omgivelser i børnehøjde.